Karštas M. Štakėnaitės ir J. Smorigino bučinys pelnė šokėjams dešimtuką

Ekstravagantiškasis Jurijus Smoriginas projekte „Šok su manimi“ ir vėl išsišoko. Šeštadienį, iškart po Mildos Štakėnaitės ir Deivido Meškausko šokio, vertinimo komisijos pirmininkas priėjo prie šokėjų ir aistringai pabučiavo Mildą. Šokio pakerėtas Jurijus porai beveik nieko nepasakė. Po bučinio jis iškart parašė dešimtuką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 10, 2012, 8:39 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:00 PM

Amo netekęs D. Meškauskas stovėjo šalia ir žiūrėjo, kaip „uždirbami“ balai.

Milda ir Deividas šeštadienį virto „Kvepalų“ veikėjais ir taip įnešė mistikos ir siaubo į projektą. Šokis baigėsi kvepalų meistro pergale – iš mirusios Mildos kūno jis pasiėmė kvepalų buteliuką.

Vertinimo komisija buvo sužavėta. Profesionalūs Lotynų Amerikos šokių Europos daugkartiniai vicečempionai Justinas Kučinskas ir Jekaterina Romankova pasakojo, kad Mildos ir Deivido šokio metu jų kūnais lakstė šiurpuliukai.

„Aš lenkiu savo galvą, kaip jūs tai atlikote. Jūs buvote nuostabūs. Aš mačiau viską. Aš jūsų visą vaidmenį pamačiau per kelias minutes. Aš mačiau, kaip jūs to troškote, kaip jums tai svarbu. Nuostabu“, – abejinga neliko kino režisierė, aktorė Janina Lapinskaitė .

Pora surinko visus 40 vertinimo komisijos balus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.