M. Wahlbergas – naujoji „Transformeriai 4“ žvaigždė

Po ilgai sklandžiusių gandų, režisierius Michaelas Bay‘us savo oficialiame tinklaraštyje patvirtino, jog naujoji filmo „Transformeriai 4“ žvaigždė, pakeisianti ankstesnėse trijose juostose vaidinusį Shia LaBeoufą bus aktorius ir prodiuseris Markas Wahlbergas („Tedis“, „Kovotojas“, „Kontrabanda“).

Aktorius ir prodiuseris Markas Wahlbergas.<br>AP
Aktorius ir prodiuseris Markas Wahlbergas.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2012, 11:54 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:08 PM

Po puikaus M. Wahlbergo ir M. Bay‘aus bendradarbiavimo filme „Krauju ir prakaitu“ (filmas pasirodys 2013 m. balandį), režisierius nusprendė pagrindinei rolę savo efektų pripildytame filme pasiūlyti komedijų ir veiksmo filmų žvaigždei. „Markas nuostabus. Dirbti su juo „Krauju ir prakaitu“ aikštelėje buvo labai lengva. Džiaugiuos, kad vėl su juo dirbsiu. Tokio kalibro aktorius atgaivins frančizę ir pratęs „Transformerių“ palikimą“, - tinklaraštyje rašė M. Bay‘us.

2007 m. pasirodęs pirmasis filmas „Transformeriai“ buvo tikra sensacija ir pasaulyje uždirbo per 700 mln. dolerių. Antroji dalis – „Transformeriai: nugalėtųjų kerštas“ 2009 m. buvo dar sėkmingesnis ir kūrėjams uždirbo 836 mln. dolerių.

Trečioji ir kol kas paskutinė dalis – „Transformeriai: tamsioji Mėnulio pusė“ buvo pati pelningiausia serijos dalis ir uždirbo 1,1 mlrd. dolerių, taip tapdama 5-a pelningiausia juosta filmų istorijoje. Kol kas frančizė yra uždirbusi 2,6 mlrd. dolerių. Naujausia dalis bus pradėta filmuoti 2013 m. pavasarį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.