Išankstiniame filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ seanse – gausus dainininkių būrys

Šiandien išaušo ta diena, lapkričio 16-oji, kurios „Saulėlydžio“ sagos gerbėjai laukė visus metus – šalies kino teatruose pagaliau pristatoma penktoji, finalinė vampyriškosios istorijos serija – „Brėkštanti aušra. 2 dalis“. Lietuviškosios premjeros išvakarėse patys nekantriausi kino mėgėjai galėjo pirmieji išvysti naują filmą specialių išankstinių seansų metu.

E. Anusauskaitė.
E. Anusauskaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 16, 2012, 4:59 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:13 AM

Ketvirtadienio vakarą į Vilniaus „Forum Cinemas Vingis“ kino teatrą stebėti filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ keliavo ir gausus būrys žinomų žmonių, kurie su pilnutėle žiūrovų sale laukė stulbinančios ir epinės juostos kulminacijos.

Pasimėgauti intriguojančiu ir didingu „Saulėlydžio“ sagos finalu atvyko Liepa Mondeikaitė ir Evelina Anusauskaitė su bičiulėmis. Taip pat fotografams noriai pozavo neišskiriamos draugės, neseniai drauge projektą „Tribute to Pussycat Dolls“ pristačiusios atlikėjos Urtė Šilagalytė ir Baiba Skurstenė. Svečių gretas taip pat papuošė tituluota gražuolė Gabrielė Martirosianaitė bei grupės „Saulės Kliošas“ vokalistė Justė Starinskaitė, kurią į kino seansą atlydėjo draugas, būgnininkas Laurynas Šarkinas. Progos sužinoti, kuo gi baigsis kvapą gniaužianti Belos ir Edvardo Kalenų meilės istorija, nepraleido ir grupės „Kitokios“ dainininkės Indrė Burlinskaitė bei Oksana Skleriūtė, taip pat televizijos ir radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė su bičiuliu Saugirdu Vaitulioniu ir kiti „Cosmo VIP“ seanso svečiai.

„Filmas man patiko, ypač smagu jį žiūrėti buvo dėl to, kad publika susirinko atsipalaidavusi, visi plojom, šaukėm... Jausmas tarsi per kokias varžybas. Juosta tikrai sukurta teisingai, juolab aktoriai gražūs, o pabaiga labai įdomi ir netikėta“, – įspūdžiais po peržiūros dalinosi L.Mondeikaitė.

Šią savaitę grandiozinės filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ premjeros, kuriose raudonuoju kilimu žengė mylimiausi juostos aktoriai, įvyko Los Andžele ir Londone. Negana to, kad gerbėjai galėjo pasidžiaugti drauge pasirodžiusiais Kristen Stewart ir Robertu Pattinsonu, ypač stebėtojų akį traukė itin moteriškas ir atviras jaunos aktorės įvaizdis. Los Andžele K.Stewart pasirodė vilkėdama Zuhairo Murado kūno spalvos suknele su permatomos medžiagos intarpais, o Londone ji žiūrovus aikčioti privertė pasipuošusi skoningu, žėrinčiu ir nėriniais puoštu to paties dizainerio juodu kombinezonu.

Filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ anonsas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.