„Geriausios 2012 metų Kanų Liūtų reklamos“ Lietuvoje sulaukė milžiniško populiarumo

Jau kitą antradienį didžiuosiuose šalies miestuose lietuviai plūs į sales tam, kad net porą valandų mėgautųsi šių metų reklamos šedevrais, apdovanotais prestižiniais Kanų liūtais. Lietuvoje jau parduota 3000 bilietų ir tikimąsi šiemet sumušti šio renginio lankomumo rekordą šalyje. Skirta papildomų salių kino teatruose, kad visi norintys galėtų dar įsigyti bilietų ir lapkričio 27 dieną pamatyti linksmas, šmaikščias, ironiškas, šokiruojančias ir nepamirštamas „Geriausias 2012 metų Kanų Liūtų reklamas“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2012, 5:40 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:32 AM

„Vien Vilniuje žiūrovai galės stebėti geriausias šių metų reklamas 16-oje salių. Kadangi renginys išskirtinis, vykstantis kartą metuose ir sulaukia tokio populiarumo, pavyko su kino teatrais sutarti dėl papildomų salių ne tik sostinėje, bet ir kituose šalies miestuose. Naujausius reklamos šedevrus rodysime net 24 salėse visoje šalyje,” - pasakoja vienas „Geriausių 2012 metų Kanų Liūtų reklamų“ organizatorių, „Kino pavasario“ vykdantysis direktorius Algirdas Ramaška.

Jau 59-tą kartą vykusiame tarptautiniame Kanų Liūtų reklamos festivalyje („The Cannes Lions International Advertising Festival”) šiais metais dėl prestižiškiausių apdovanojimų varžėsi net 30 tūkstančių kruopščiai atrinktų geriausių reklamos darbų. Unikaliausi vaizdo kūriniai pelnė bronzos, sidabro, aukso ir „Grand Prix“ apdovanojimus. Iš viso šiemet Kanuose apdovanotas 101 reklamos šedevras, iš kurių jau tradiciškai buvo sudaryta 2 valandų trukmės programa: „Geriausios 2012 metų Kanų Liūtų reklamos”.

Labiausiai savo produkcijos reklamomis šiemet Kanuose išsiskyrė tokios kompanijos kaip: „Coca-cola“, „Volkswagen“, „Nike“, „P&G”. Kanų Liūtų reklamos festivalyje apdovanotos reklamos - tai aukščiausios kokybės darbai, išsiskiriantys naujomis idėjomis, humoro, šoko ar socialinio ugdymo metodais.

Šių metų Kanų liūtų nugalėtojų programoje gausu įtaigių socialinių reklamų, priverčiančių susimąstyti. Ypač daug dėmesio šiemet skiriama saugaus vairavimo bei atsakomybės keliuose temoms. „Geriausias 2012 metų Kanų Liūtų reklamas“ išvysite jau lapkričio 27 dieną Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Marijampolėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.