LNK parodys specialią laidą su J. Veselka, kuri nesuspėjo pasiekti eterio

„Viskas yra laikina”, – paskutinėje savo TV laidoje su šypsena ištarė vienas ryškiausių ir prieštaringai vertinamų Lietuvos politikų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2012, 11:07 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 1:29 AM

LNK laida „Diagnozė: Seimas“ su Juliumi Veselka buvo įrašyta mažiau nei prieš porą savaičių. Nors įrašas užtruko iki vėlumos, bet Julius Veselka buvo kaip visada energingas ir geros nuotaikos. Tačiau dabar daugelis jo pasakytų žodžių skamba kaip bauginančiai užšifruotos nuojautos.

„Jeigu matysiu, kad reikia ir sveikata leis, aš galiu dar daug ko pridaryti”, - nesiruošė nusileisti J. Veselka į Seimą patekusiam jaunajam kolegai Jurui Požėlai, kuris anksčiau yra prisidirbęs nevykusiai pajuokaudamas apie bombą lėktuve.

„Nepriskiriu savęs prie talentingų, bet esu iš tų, kurie irgi gali iškrėsti”, - ko gero daugeliui abejonių nekeliančią tiesą pareiškė prie Seimo senbuvių priskiriamas velionis politikas.

Nejaukiai dabar skamba ir pati tema, kuria diskutuoti pakviestas sutiko J. Veselka: ar vyresni politikai neturėtų užleisti vietos jaunimui.

„Aš esu veržlesnis už daugelį jų, dar ir šiandien galiu daug ko pridaryti”, - ne tik žodine energija tryško buvęs Seimo narys.

Jis niekada savęs nevaržė politinio korektiškumo taisyklėmis, kalbėjo tiesiai, aštrių žodžių nevengė nei Seime, nei TV laidose. Toks pats jis buvo ir paskutinėje savo TV laidoje.

69-metį politiką buvo numatyta skirti įtakingo Ekonomikos komiteto vadovu. Jo staigi mirtis radijo studijoje buvo netikėta politikams ir žurnalistams.

Laidoje „Diagnozė: Seimas” – paskutinis J.Veselkos pasirodymas, ginčai su jaunesniais politikais ir atviros simpatijos moterims.

Ši „Diagnozė: Seimas” nebus tokia kaip įprastai. Dėl to, kad daugelis Anapilin išėjusio žmogaus žodžių dabar girdisi kitaip.

„Kaip jaučiatės?”, - paklausė Juliaus Veselkos laidos vedėja Rasa Tapinienė.

„Geriau nei bet kas kitas. Viskas. Taškas”, - atsakė J. Veselka. Ir ramiai nusišypsojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.