Radžio nuotaka Daiva nori įgyvendinti tėčio svajonę - dainuoti scenoje

Lietuvos pramogų pasaulyje bręsta neįtikėtino seksualumo užtaisas. Kai tik jis driokstelės, visi praras amą ir bus šokiruoti. Įspūdingais vaizdo klipais ir itin skambiais pareiškimais apie vyrų viliojimo subtilumus išgarsėjusi kauniečių grupė „Dileira“ ieško naujų aukų scenai. „Merginos į atranką susirinko gražios ir charizmatiškos. Išsirinksiu dvi“, - sakė grupės „Dileira“ lyderė Javgenija Telyženko.

„Mano tėtis labai norėtų mane matyti scenoje“, - prisipažino Daiva. Mergina prasitarė, kad didžiausi jos privalumai - tobulas skonis, žalios kelnaitės su juostele, panašumas į Livetą Kazlauskienę ir Džordanos Butkutės balsas.<br>LNK
„Mano tėtis labai norėtų mane matyti scenoje“, - prisipažino Daiva. Mergina prasitarė, kad didžiausi jos privalumai - tobulas skonis, žalios kelnaitės su juostele, panašumas į Livetą Kazlauskienę ir Džordanos Butkutės balsas.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2012, 6:16 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:02 PM

Prieš keletą savaičių LNK laidoje „Karamelinės naujienos“ prabilusi apie tai, kad jos porininkė Renata staiga susirgo ir jau nebegali žargstytis scenoje, seksualioji Jevgenija paskelbė ieškanti kitų merginų. Tą patį vakarą Jevgenijos kompiuterį užplūdo dėmesio ištroškusių mergelių laiškai. Pasirodo, dainuoti, šokti, vilioti, vizginti užpakaliukais bei mosuoti papukais nori visa gvardija lietuvaičių. Dileirų dileira nieko nelaukė ir pačias gražiausias bei drąsiausias susikvietė į Kauno naktinį klubą „Mojo“.

Į garsiausių Lietuvos dileirų atranką sulėkė ne tik niekada nematytos negirdėtos merginos, bet net ir būsimosios Radžio žmonos. Štai, pavyzdžiui, Daiva. Apie šios žemaitės drąsą sklando legendos. Mergina vien su apatiniais ir parašiutu šoko, ir intymiausias vieteles gražinosi, ir su Radžiu Paryžiuje siautėjo, ir pusnuogė ant baro raitėsi. Tačiau slapčiausias Daivos troškimas – dainuoti. Tapti „Dilerų“ nare Daiva sumanė dėl savo tėčio!

„Mano tėtis labai norėtų mane matyti scenoje“, - prisipažino Daiva. Mergina prasitarė, kad didžiausi jos privalumai - tobulas skonis, žalios kelnaitės su juostele, panašumas į Livetą Kazlauskienę ir Džordanos Butkutės balsas.

Tačiau Daiva turi konkurentę – kitą Radžio žmoną Inesą. „Aš galiu pasigirti tuo, kad neturiu scenos baimės, todėl manau, kad puikiai tiksiu šiai grupei“, - sakė Radžio nuotaka Inesa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo