Žiūrovai nepasigailėjo muštynes sukėlusios Radži nuotakos

Populiarusis LNK realybės šou „Radži ieško žmonos” pamažu artėja prie finalo. Dėl svajonių princo galvas pametusios nuotakos iš projekto krenta it musės. Šį šeštadienį su rojumi Žemėje atsisveikino didžiausia dvaro intrigante vadinama pedagogė Nijolė. To ir reikėjo tikėtis: kartu su konkurente Daiva susimušusi panelė negalėjo likti nenubausta.

Iš projekto „Radži ieško žmonos“ iškrito Nijolė.<br>LNK
Iš projekto „Radži ieško žmonos“ iškrito Nijolė.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2012, 1:01 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 6:44 PM

Praėjusią savaitę Taujėnų dvare Nijolė ne tik kad susimušė su Daiva. Per tragikomišką susirėmimą mergina pametė itin svarbų daiktą – Radži ir jo globėjos Vidos padovanotą žiedelį. Likimo pirštas: nors ieškodama papuošalo Nijolė išnaršė visą dvarą, pirmasis pamestą dovaną rado būtent Radži. Už tai buvo nubaustos abi susimušusios merginos – ir Daiva, ir Nijolė užėmė išlikimo kėdes. Žiūrovai nepasigailėjo Nijolės. Mergina verksmingai paliko prabangų Taujėnų dvarą ir, žinoma, Radži.

Nors Nijolė ir paliko šou, dėl Radži kovojančių panelių gretos nepraretėjo. Mat prie panelių prisijungė profesionali medikė Vilma. Iš Kauno pas Radži atvykusi panelė senbuvėms tikrai neketina nusileisti. „Kad jos prabuvo ilgiau, nereiškia, kad yra už mane geresnės”, – po tiesioginės transliacijos drąsiai kalbėjo Vilma. Beje, šią merginą Radži jau neblogai pažįsta – pats ją išsirinko populiarioje LNK pasimatymų laidoje „Būk mano meile”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.