Aktorių V. Petkevičių gundys jaunos studentės

Prodiuserių kompanijos „Videometra“ serialų kalvėje šiuo metu kuriama naujoji šeimos drama „Pamiršk mane“ iš karto po Naujųjų pasieks TV3 žiūrovus. Geriausių ir garsiausių šalies aktorių personažai bus tokie įvairiaspalviai, kad serialas akimirksniu įtrauks, o istorijos tikroviškumas sukurs iliuziją, kad visa tai vyksta kažkur šalia. Aktorius Vidas Petkevičius sako, kad filmuotis dramoje „Pamiršk mane“ jam labai įdomu. Ir ne tik todėl, kad jo personažui kabinasi jaunos panelės.

Naujame TV3 seriale „Pamiršk mane“ aktorių V. Petkevičių gundys jaunos studentės.<br>TV3
Naujame TV3 seriale „Pamiršk mane“ aktorių V. Petkevičių gundys jaunos studentės.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2012, 2:41 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 4:03 PM

Lietuvos kino, teatro ir televizijos aktorius V. Petkevičius TV3 daugiaserijinėje dramoje „Pamiršk mane“ vaidins akademiką, profesorių, kietasprandį dėstytoją Albiną Dudėną. „Jis – tikras kirvis, bet kartu – daugialypio charakterio, todėl vaidinti jį labai įdomu“, – tikina aktorius.

Tiksliųjų mokslų, fizikos specialistą A. Dudėną įkūnydamas V. Petkevičius prisimena ir savo studentiškus laikus, kai kaupė patį įvairiausią žinių bagažą. „Visoks buvau: iš pradžių studijavau radioelektroniką Kauno politechnikos institute. Iš antro kurso išėjau į sovietų armiją, o grįžęs Vilniuje įstojau į konservatoriją“, – prisimena TV3 serialo akademikas.

Dėstytojas A. Dudėnas, anot aktoriaus, yra „normalus žmogus“, deja, niekaip negali atsispirti jaunoms moterims... „Jis turi žmoną, ją ragana vadina. O čia pat yra dar ir studentės – jaunos, gražios, ant kaklo kabinasi, nori gerų pažymių... Viena tokia prikibs ilgam“, – scenarijaus vingius atskleidžia aktorius.

Savo meilužę – gražuolę studentę Virgą (akt. Jurga Drabatienė) profesorius vadina mažybine malonine pravarde „bulvikė“. Tačiau su maisto ruošimu tai neturi nieko bendra, nes šeimininkauti Virga nemėgsta. „Namie žmona Albinu puikiai rūpinasi – ir apskalbia, ir pavalgydina. O studentė nenori nei valgio ruošti, nei kitų buities darbų dirbti, ir dar prašo vaiko! Albinui atrodo, kad gyvenimas su Virga nelabai užtikrintas“, – sako V. Petkevičius.

Bet kaip viskas pasikeis, kai A. Dudėno sūnus Karolis (akt. Algirdas Gradauskas) vieną gražią dieną nutars supažindinti tėvą su savo mylima mergina? Kodėl ją išvydęs Albinas neteks žado? Ir kas juo pasirūpins, kai neapsikentusi žmona (akt. Nomeda Bėčiūtė) išdulkės į Ameriką? Veiksmo ir stiprių išgyvenimų kupina šeimos drama „Pamiršk mane“ – iš karto po Naujųjų metų tik per TV3!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.