Iš atostogų grįžęs V. Šapranauskas išsiilgo sekso

Ilgą laiką televizijos ekrane nematytas aktorius ir televizijos laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas į eterį grįžo su griausmu ir puolė dirbti pilnu tempu: šeštadienį jis vedė „Išsipildymo akciją 2012”, o sekmadienį jau teisėjavo pirmą kartą tiesiogiai transliuotoje „X Faktoriaus“ laidoje.

Akivaizdu, kad po kelionės aktorius Vytautas Šapranauskas išsiilgo romantiškų akimirkų.<br>M. Astrauskas
Akivaizdu, kad po kelionės aktorius Vytautas Šapranauskas išsiilgo romantiškų akimirkų.<br>M. Astrauskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 16, 2012, 11:02 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 2:35 PM

Ne vieną nustebino V. Šapranausko išsakyti komentarai apie projekto dalyvių pasirodymus. Jis ne kartą užsiminė, jog į sceną žengusiems atlikėjams pritrūko seksualumo, nuogo kūno ir jausmingumo. Nepilnamečių merginų kolektyvui „Roxy5” jis pasiūlė nusimesti bent dalį drabužių, o blogiausių atveju rinktis kūno spalvos pėdkelnes.

Jis taip pat nesusilaikė nuo replikų vertindamas kito kolektyvo – „Roses“ pasirodymą. Iš jaunų atlikėjų jis pasigedo seksualumo. Akivaizdu, kad po kelionės aktorius išsiilgo romantiškų akimirkų – tai pastebėjo ir kiti „X Faktoriaus“ teisėjai Saulius Urbonavičius-Samas, Saulius Prūsaitis ir Rūta Ščiogolevaitė. Po panašių V. Šapranausko replikų visi jie tarpusavyje nedrąsiai susižvalgydavo. Aktorių kolegiškai „išsukti“ iš nepatogios situacijos bandė R. Ščiogolevaitė. Ji patikslino, kad žodis „seksas“ dažnai siejamas su vulgarumu, tačiau jame, pasak jos, telpa daug daugiau dalykų. Pavyzdžiui, tai gali būti viena iš priemonių parodyti savo moteriškumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?