Patraukliausių televizijos žmonių rinkimuose pirmauja J. Jurkutė ir J. Jankevičius (balsavimas)

Vos portalas lrytas.lt drauge su žurnalu „TV antena“ paskelbė patraukliausių televizijos žmonių rinkimus, iš žydrųjų ekranų pažįstamų žmonių gerbėjai suskubo atiduoti savo balsus. Kurie televizijos laidų vedėjai, jų herojai, žurnalistai ir žodžio kišenėje neištekantys komentatoriai nusipelnė metų geriausiojo titulo? Kuriuos jūs laikote profesionaliausiais, linksmiausiais, šmaikščiausiais ar seksualiausiais? Kol kas skaitytojai aktyviausiai balsuoja už TV3 laidų vedėją Jurgitą Jurkutę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2012, 1:00 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:42 PM

Ji per savaitgalį surinko beveik 1800 balsų ir užima lyderės pozicijas. Tiesa, nebe pirmą kartą - J. Jurkutė daugiausia balsų pelno jau keletą metų iš eilės. Praėjusiais metais jos partneriu patraukliausiųjų finale tapo žurnalistas Algimantas Čekuolis.

Šiais metais vyriškosios lyties lyderio pozicijas kol kas užima BTV laidų vedėjas Justinas Jankevičius. Jis per savaitgalį surinko kiek daugiau nei 1000 balsų.

Iš LRT televizijos laidų vedėjų kol kas pirmauja Marijus Žiedas (663 balsai), „Lietuvos ryto“ televizijos mylimiausias vedėjas - Edmundas Jakilaitis (834 balsai). LNK televizijos vedėjų gretose patraukliausia Ugnė Skonsmanaitė (1075 balsai).

Pasirinkite jums labiausiai patinkantį veidą ir atiduokite savo balsą už jį. Penki didžiausi televizijų kanalai Lietuvoje išrinko jiems atstovaujančius žmones ir klausia jūsų – kuriam iš jų šiemet reikia uždėti karūną? Balsuoti galite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.