LNK įsigijo populiarų vokiečių dokumentinės kriminalistikos formatą „K11“

Žiūrimiausia šio sezono televizija LNK iš kompanijos „Red Arrow International“, priklausančios žiniasklaidos milžinei „ProSiebenSat.1 Media AG” ir garsios pasauliniais TV formatais, tokiais kaip LNK televizijoje sėkmingai rodytas „Mano vyras gali“, įsigijo teisę kurti dokumentinės kriminalistikos laidą K11.

LNK įsigijo populiarų vokiečių dokumentinės kriminalistikos formatą „K11“.<br>LNK
LNK įsigijo populiarų vokiečių dokumentinės kriminalistikos formatą „K11“.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 20, 2012, 1:36 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:27 PM

K11– tai jau dešimt sezonų Vokietijoje, kanale SAT1 rodomas didelio pasisekimo sulaukęs šou, kurio vienuoliktas sezonas, kaip skelbia Vokietijos spauda, prasidės jau 2013 metais. Iš viso jau parodyta daugiau nei 1,5 tūkstančio K11epizodų. Pagal šį formatą laidos aštuonerius metus kuriamos kaimyninėje Lenkijoje ir prie TV ekranų sutraukia 4 milijonus žiūrovų.

Šioje realaus gyvenimo stiliaus laidoje atkuriamos kriminalinės istorijos ir rodomas kasdieninės buvusių komisarų pastangos išsiaiškinant pačius sudėtingiausius nusikaltimus. Jaudinančias istorijas naujam gyvenimui prikelia glaudus bendradarbiavimas su tikrų detektyvų ir prokuroro komanda.

Kiekvienoje kvapą gniaužiančioje serijoje pristatoma tikroviška byla, neleidžianti žiūrovams atsiplėšti nuo ekrano tol, kol nusikaltimas nėra išaiškinamas ir nusikaltėlis neatsiduria už grotų.

Tai naujas, sukrečiantis formatas, suteikiantis posakiui „transliacija iš įvykio vietos” naują prasmę. Laidoje įvykiai matomi policininko akimis, tačiau žiūrovai ne šiaip sau stebi, jie viską išgyvena.

K11 formatas, sukurtas „Constantin Entertainment” - tai gryniausia nepagražinta tikrovė apie patį sunkiausią policijai tenkantį darbą, apie tikrus detektyvus, susiduriančius su pavojingiausiais nusikaltėliais – narkotikų prekeiviais, pagrobėjais, žudikais ir negailestingais sukčiais, organizuojančiais prekybą žmonėmis. Kartu su policija žiūrovas gali matyti viską, iki menkiausių smulkmenų.

Žiūrovai nejučia įsijaus į kiekvieną keblų atvejį. Kartu su detektyvais skubės į nusikaltimo vietą, tada savo akimis išvys, kaip atrodo tikras policijos darbas – įkalčių rinkimas, stebėjimas, reidai, nusikaltėlių persekiojimas, gaudynės, nusikaltėlių duomenų bazės įrašų tyrimas, paieška tarptautinėse duomenų bazėse, medicinos ekspertų tyrimai, viskas, kas veda prie nusikaltėlio suėmimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.