„Supermetai“ pagal televizijos laidą „Super L.T.“

Praeinantys metai Lietuvos pramogų pasaulio ir politikos atstovams nepagailėjo įvairiausių skandalų. Juos visus fiksavo „Lietuvos ryto“ televizijos laida „Super L.T.“ ir linksmomis naujienomis nuolat malonino savo žiūrovus, o 2012 metų pabaigoje laidos kūrėjai paruošė įspūdingiausių reportažų rinkinį.

„Super L.T.“ vedėjai J. Morkūnas ir I. Ambrazaitė žiūrovams pristatys skandalingiausius 2012-ųjų laidos reportažus.<br>T. Bauras
„Super L.T.“ vedėjai J. Morkūnas ir I. Ambrazaitė žiūrovams pristatys skandalingiausius 2012-ųjų laidos reportažus.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

„TV Antena“

2012-12-21 15:01, atnaujinta 2018-03-14 11:46

Vienas jų - „Superišleistuvės“. Jo metu žiūrovai dar kartą išvys, kaip po paskutinio praėjusios kadencijos Seimo posėdžio užsibarikadavę kabinetuose šventė parlamentarai.

„Superekskurisija“ tituluotas reportažas apie Seimo viešbučio rūsiuose esantį tikrų tikriausią pramogų parką, kuriuo nemokamai naudojasi tautos išrinktieji.

„Superegzaminu“ žurnalistai išrinko reportažą, kurio metu buvo tikrinamos seimūnų anglų kalbos žinios – vieni bėgo, kiti su klaidomis atsakinėjo.

Paskutiniąją šių metų laidą „Super L.T.“ taip pat parodys didžiulio žiūrovų dėmesio sulaukusius reportažus apie tai, kaip sugundę obuoliais privertė Petrą Gražulį nutraukti bado akciją, taip pat primins girto dainininko Kastyčio Kerbežio klajonę po Vilnių bei kitus pikantiškiausius vaizdelius iš pramogų pasaulio žvaigždžių gyvenimo.

Skandalingiausi, įspūdingiausi ir linksmiausi praeinančių metų reportažai – gruodžio 27 dieną 18 val. 20 min laidoje „Super L.T.“ su Jogaila Morkūnu ir Ieva Ambrazaite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.