Ligų pakirsti M. Rainys ir Milana tęsia kovą dėl 10 tūkst. eurų

Šalyje smarkiai spustelėjęs šaltukas į Lietuvą atginė virusus ir ligas. Prieš jas nepavyko atsilaikyti net ir Lietuvos garsenybėms. Virusas, įsisukęs tarp šokių projekto „Šok su manimi“ dalyvių, jau antrą savaitę nepaleidžia iš savo nasrų TV3 sporto „žiniuko“ Mindaugo Rainio ir jo šokių partnerės Milanos Jašinskytės-Pankevičienės.

Ligų pakirsti Mindaugas Rainys ir Milana nusprendė tęsti kovą dėl 10 tūkst. eurų.<br>TV3
Ligų pakirsti Mindaugas Rainys ir Milana nusprendė tęsti kovą dėl 10 tūkst. eurų.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 21, 2012, 2:32 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:48 AM

Šią savaitę daugiau pabuvę medikų globoje, o ne treniruočių salėje, dėl paūmėjusių ligų Mindaugas ir Milana gydytojų buvo priversti prašyti net lašelinių su antibiotikais. Viskas tik tam, kad galėtų ruoštis šeštadienio tiesioginei „Šok su manimi“ transliacijai.

„Ta pertrauka tikrai nebuvo į naudą. Prie viruso prisidėjo ir sugrįžę mano operuoto kelio skausmai. Paradoksu, bet įtemptas projekto ritmas, matyt, visas ligas buvo privertęs pasimiršti. Vis dėlto džiaugiuosi, kad gydomi medikų sugebėjome repetuoti iš paskutiniųjų“, – komentuoja M. Rainys.

Šeštadienį ant „Šok su manimi“ parketo – auksinių žvaigždžių vakaras. Šokėjai įsikūnys į garsiausias pasaulio ir Lietuvos amžiaus žvaigždes: SEL lyderį Egidijų Dragūną, Lady Gagą, Alą Pugačiovą, Pamelą Anderson, Boratą ir kitus.

Pagaliau prie „Šok su manimi“ vedėjų vairo stos mylimiausia TV3 vedėjų pora Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas. Komisijos gretose: pirmininkas Jurijus Smoriginas, elegancijos įsikūnijimas Jūratė Norvaišienė, TV3 infošou „Be komentarų“ vedėjas ir kultinio lietuviško serialo „Moterys meluoja geriau“ herojus Džiugas Siaurusaitis bei Aisčio Mickevičiaus įkūnijamas personažas Vydas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.