„Šok su manimi“ pusfinalio nepaliko nei viena pora, kitą savaitgalį kris iš karto du duetai

Prieš didžiąsias žiemos šventes TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ dalyviai stojo į dar vieną kovą po kurios paaiškės, kurios poros pateks į finalą ir džiaugsis nugalėtojų titulu ir prizais: specialiomis statulėlėmis ir 50 000 litų.

Laidos "Šok su manimi" akimirka.<br>J. Stacevičius
Laidos "Šok su manimi" akimirka.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2012, 11:45 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 11:11 AM

Penkioliktąją šokių projekto laidą penkios likusios poros įsikūnijo į garsiausias Lietuvos ir užsienio žvaigždes: „SEL” lyderį Egidijų Dragūną, Lady Gaga, Alą Pugačiovą, Pamelą Anderson, Boratą.

Pavirtę tikromis įžymybėmis šokėjai bandė sužavėti ne tik komisiją, bet ir televizijos žiūrovus, kurių balsai lems, kas šį šeštadienio vakarą paliks projektą ir netęs kovos finale. 

Pirmieji projektą pradėjo Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas. Pora įsikūnijo į Borato ir aktorės P. Anderson porą bei sušoko smagią sambą.  Po komisijos vertinimo scenoje pasirodė šokėja Eglė Straleckaitė ir Kęstutis Baranauskas. Įspūdingų formų E. Straleckaitė įkūnijo legendinę aktorę ir daugelio vyrų tuometinę svajone Brigitte Bardot.

Tretieji ant parketo pasirodė Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj. Šis šokėjų duetas įkūnijo garsiąją Rusijos pramogų pasaulio porą Alą Pugačiovą ir Maksimą Galkiną. J. Butnorius virto Ala, o smulkutė Katerina - M. Galkinu.

Juoko bangą studijoje sukėlė šokių projekte pasirodę Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė. M. Rainys labai taikliai ir išraiškingai parodijavo grupės "Sel" lyderį Egidijų Dragūną. Milana įkūnijo pasaulinio garso atlikėją Lady Gaga. 

Šio projekto lyderiai Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė šokdami vaizdavo "auksinį" jaunimą. Pora pademonstravo kelių šokių žingsnelių derinį. 

Susimavus tik komisijos balsus, pirmoje reitingų lentelės vietoje atsidūrė D. Meškausko ir M. Štakėnaitės pora bei J. Nainio ir J. Žemaitytės duetas. Paskutinę vietą komisijos sprendimu užėmė J. Butnorius ir K. Voropaj.

Suskaičiavus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad prie iškritimo ribos atsidūrė dvi poros: J. Butnorius ir K. Voropaj duetas bei E. Straleckaitės ir K. Baranausko pora. Tačiau paskutiniu momentu paaiškėjo, kad šį šeštadienio vakarą projekto nepaliks jokia pora, o kitą savaitgalį šokių projektą paliks iš karto dvi poros. 

Šventinį vakarą, kaip ir ankstesnius, komisijai vadovavo choreografas Jurijus Smoriginas. Dalyvius vertino Jūratė Norvaišienė, TV3 infošou „Be komentarų“ vedėjas, serialo „Moterys meluoja geriau“ herojus Džiugas Siaurusaitis bei Aisčio Mickevičiaus įkūnijamas personažas Vydas.

Laidą vedė gražuolė Jurgita Jurkutė ir aktorius Vytautas Šapranauskas, kuris kelias savaites buvo išvykęs į egzotišką šalį pailsėti, todėl žiūrovai jo spėjo pasigesti tiesioginio eterio metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.