Radži atsisveikino su jį bučiavusia Vilma, o šou liko ta, kuri prisipažino jo nemylinti

Iki realybės šou „Radži ieško žmonos“ finalo liko vos pora žingsnelių. Šeštadienio vakarą į Taujėnų dvarą grįžo tiktai keturios merginos. Per tiesioginę transliaciją žiūrovai nepasigailėjo Vilmos, kurios karštą bučinį su Radžiu šią savaitę užfiksavo filmavimo kameros.

Radži atsisveikino su jį bučiavusia Vilma.<br>LNK
Radži atsisveikino su jį bučiavusia Vilma.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2012, 9:19 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:54 AM

Tai, ką pasakė aštuoniolikmetė manekenė Inesa Taraškevič, nustebino ir vieną laidos vedėjų Marių Jampolskį, ir greičiausiai televizijos žiūrovus. „Ar tu myli Radži?“, - Inesos paklausė Marius. Mergina atsakė griežtą „Ne“.

Marius net išsižiojo. Tačiau Inesa iškart rado pasiaiškinimą: „Man atrodo kvaila rėkti, kaip jį myli. Žinau, kad taip elgiasi Daiva. Tačiau aš nenorėčiau švaistytis frazėmis apie jausmus, kurie dar nežinau, ar egzistuoja. Taip, man Radži labai patinka. Tačiau tarti to stebuklingo žodžio dar esu nepasiruošusi“. Po pasisakymo, kad nemyli Radži, Inesa užėmė vieną iš išlikimo kėdžių.

Ant kitos kėdės atsisėdo medikė Vilma. Ji surinko daugiausiai „nuodingųjų obuolių“. Kuo toliau, tuo daugiau jos adresu neapykantos. Dauguma konkurenčių sako, kad Vilma pernelyg įsivaizdina, yra arogantiška ir nepatikima. Tačiau pačiai panelei kitų nuomonė mažai rūpi.

Naujokių jau nebebus. Realybės šou „Radži ieško žmonos“ liko keturios merginos. Kovoti liko neilgai, tačiau įtampos tikrai netrūks. Juk nugalėtoja bus tik viena, o kitoms teks iškęsti meilę be atsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją