K. Nemycko ir D. Dimša – projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ nugalėtojai, jiems atiteko 25 tūkst. litų

LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvė Katažina Nemycko kartu su savo šokių partneriu Dainiumi Dimša po beveik keturis mėnesius trukusių šokių tapo projekto nugalėtojais. Jiems atiteko ne tik geriausiųjų šokėjų karūna, bet ir solidus, 25 tūkst. litų, piniginis prizas. Džiugių emocijų neslepianti pora negalėjo sulaikyti laimės ašarų. Pasibaigus projektui Katažina su Dainiumi juos palaikiusiems gerbėjams sušoko valsą.

Projekto „Kviečiu šokti. Pažadina aistra“ akimirka.<br>J. Stacevičius
Projekto „Kviečiu šokti. Pažadina aistra“ akimirka.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jan 1, 2013, 3:19 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:56 AM

Dainius, simboliškai pasodinęs ją specialiame soste, užmovė Katažinai auksinę kurpaitę ir paskelbė ją naująja šokių karaliene.

Antroji vieta ir 10 tūkst. litų atiteko Kistinai Navickaitei-Tinai ir Tadui Rimgailai, trečioji su 5 tūkst. – Aušrai Štukytei ir Tomui Slausgalviui. Ketvirtieji liko Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus, o penktieji - Donatas Baumila ir Rasa Židonytė.

Vos penkioms iš šešiolikos į finalą patekusių porų šį vakarą teko ypatingas išbandymas – kiekviena jų galėjo pristatyti po du savo geriausius šokius. Įprastai po kiekvieno numerio savo simpatijas balais išreiškiantys komisijos nariai šįkart pasirodymus tik komentavo ir nerašė pažymių. Vietoj jų vakaro pabaigoje poroms buvo įteiktos didžiulės rožių puokštės, kurių kiekis atspindėjo komisijos narių įvertinimus.

Pirmieji vakaro pasirodymą pradėjo Donatas ir Rasa. Juos pagyrė komisijos narė Edita Daniūtė. Pasak jos, pora ant parketo atrodė daug geriau nei įprastai. Tuo tarpu Vytenis Pauliukaitis kiek sukritikavo Donatą užsimindamas, kad kiekvienas iš dalyvių šoko labiau atskirai nei drauge.

Aistringą tango scenoje sušoko Katažina ir Dainius - jų šokis sulaukė bene didžiausių ovacijų.

„Akivaizdu, kad stresas daro savo, tačiau svarbiausia – atsipalaiduoti. Jūs galite būti patys geriausi arba ne. Paskutiniais būti niekas nenori“, – sakė E. Daniūtė.

Tikra staigmena televizijos žiūrovams tapo Katažinos ir Dainiaus improvizuotas šokis su komisijos nariais, kuriame ypač sužibėjo tituluota šokėja E. Daniūtė. Net vilkėdama puošnią pūstą suknelę ji nesidrovėjo pademonstruoti profesionalius sukinius ore.

Tretieji ant parketo žengė Aušra ir Tomas. Kosminiai poros drabužiai ir žaismingas jų numeris itin sužavėjo komisijos narį Aurelijų Liškauską: „Labai mėgstu jūsų porą, man labai patiko.“

„Prisipažinsiu, nemaniau, kad jūs - pretendentai į nugalėtojus, tačiau po truputėlį tobulėdami pasiekėte net finalą. Šiandien, manau, jūs tikrai galite nugalėti“, - kalbėjo E. Daniūtė.

Lemtingos muzikos akordais, profesionaliu šokiu ir gražiais kostiumais žiūrovus užbūrę Tina ir Tadas po savo nespalvoto  pasirodymo sulaukė kaip niekad daug pagyrų. Jų šokis itin patiko komisijos nariams, kurių kiekvienas išsakė tik geriausius žodžius.

Jų šokį studijoje palydėjo gausūs aplodismentai, todėl projekto rengėjai nusprendė, kad reikia sukurti papildomą intrigą - į šokio dvikovą su Tadu stojo ir A. Liškauskas, o vėliau - Tina ir E. Daniūtė.

Ritmingą sambą pademonstravo Ingrida ir Ovidijus. Indėniška dvasia dvelkiantis šokis sužavėjo komisijos narį Giedrių Drukteinį. Savo nuomonę apie porą išreiškė ir V. Pauliukaitis - jis pagyrė Ingridos įvaizdį ir ypač - jos plaukus, o Ovidijų sukritikavo dėl neva per šiltų ir per prastų kelnių.

Po pirmojo rato projekto lyderiai buvo Tina ir Tadas, Katažina ir Dainius bei Aušra ir Tomas.

Tuomet buvo įteiktos ir pirmosios raudonos rožės, simbolizuojančios komisijos simpatijas tam tikrai porai. Nerijus Juška savo balsą atidavė Tinai ir Tadui, Irena Starošaitė ir Radžis - Katažinai ir Dainiui, Jogaila Morkūnas - Aušrai ir Tomui.

Antrajame etape emocijos LNK studijoje vis labiau kaito - čia netrūko nei jaudulio, nei ašarų. Jausmingą tango sušoko Donatas ir Rasa. Vėliau iki ašarų žiūrovus sugraudino projekto lyderiai Katažina ir Dainius. Su gyvos muzikos akompanimentu scenoje aistringą tango numerį parodė Aušra ir Tomas. Itin didelio žiūrovų palaikymo sulaukė ir Tina ir Tadas, vėliau savo šokiu publiką jaudino Ingrida ir Ovidijus.

Komisija beveik vieningai išrikiavo savo penketuką ir geriausiai įvertino Katažiną ir Dainių, Tiną ir Tadą, Aušrą ir Tomą, Ingridą ir Ovidijų bei Donatą ir Rasą. Žiūrovai savo simpatijas atidavė panašiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.