„X Faktoriaus“ užkulisiuose – pilkųjų kardinolų būrys

Nors ir kiekvieną sekmadienį tiesioginėse „X Faktoriaus“ transliacijose per TV3 prie projekto teisėjų stalelio kaskart sėda keturi teisėjai ir dalyvių mentoriai Rūta Ščiogolevaitė, Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas ir Vytautas Šapranauskas, šis ketvertas – toli gražu ne vieninteliai scenos profesionalai, ugdantys savojo „X faktoriaus“ ieškančius dalyvius. Kiek muzikos, scenos ir meno profesionalų dirba „X Faktoriaus“ užkulisiuose?

"X faktoriaus" užkulisiuose dirba visas būrys žmonių.<br>TV3
"X faktoriaus" užkulisiuose dirba visas būrys žmonių.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 4, 2013, 4:07 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:36 AM

Tik nedaugelis žino – grandioziniam TV3 televizijos projektui „X Faktorius“ yra suburta per 60 profesionalų komanda – projekto teisėjai ir mentoriai, vedėjas, prodiuseris, režisierius, stilistai, šukuosenų meistrai ir daugybė kitų.

„„X Faktorius“ yra viso mūsų ilgamečio įdirbio rezultatas – profesionaliausias kada buvęs televizinis projektas Lietuvoje“, – sako ne tik teisėjo kėdėje sėdintis, bet ir „X Faktorių“ prodiusuojantis Samas. Pirmą kartą tokio masto projektui diriguoja ir daugybės muzikinių šou režisierius Mindaugas Meškauskas.

Keturi muzikos prodiuseriai – Andrius Borisevičius, Deivydas Zvonkus, Lukas Pačkauskas ir Olegas Jerochinas – noriai prisideda prie „X Faktoriaus“ dalyvių pasirodymų ir jų atliekamoms dainoms kuria muziką bei aranžuotes. Tam, kad žinomos dainos suskambėtų naujai ir įdomiai!

„X Faktoriaus“ dalyviams kiekvieną savaitę vokalo pamokas veda „Empti“ lyderė Giedrė Kilčiauskaitė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Steponas Januška ir Povilas Meškėla. „Tai – ne darbas, tai – didžiulis malonumas. Ir ne tik man, bet ir dalyviams. Aš dėkingas likimui, kad jis suvedė mane su šiais teisingais, atsakingais žmonėmis“, – darbą su talentingais augančiais dainininkais komentuoja vokalo mokytojas P. Meškėla.

Kiekvieną savaitę ruošdami pristatyti dainą „X Faktoriaus“ dalyviai tobulina ir choreografijos judesius su žinomais šokio meistrais Lietuvoje. TV3 projekte „Šok su manimi“ dalyvavę Kęstutis Baranauskas, Deividas Meškauskas, Ineta Stasiulytė ir Sandra Saikauskaitė daro viską, siekdami TV3 žiūrovams padovanoti reginį.

„X Faktoriaus“ dalyvių stilius patikėtas žinomai stilistei Kristinai Mališauskienei, o už visas dalyvių ir teisėjų šukuosenas yra atsakingas šokiruoti nebijantis kirpimo meistras Valerijus Gigevičius.

Ši gausi komanda intensyviai ruošiasi jau ketvirtajai tiesioginei „X Faktoriaus“ transliacijai, kuri TV3 eteryje jau netrukus – šį sekmadienį.

Kiekvieną sekmadienį „X Faktorių“ paliks vis po vieną dalyvį. Tiesioginėse „X Faktoriaus“ transliacijose iš „X Faktoriaus“ kaimeliu tapusio Vilniaus priemiesčio Tarandės tarpusavyje kaunasi ne tik dalyviai, bet ir jų mentoriai – „X Faktoriaus“ teisėjai. Kiekvienas jų turi savo auklėtinių: R. Ščiogolevaitė ugdo vyresnius nei 25 metų amžiaus dalyvius, S. Prūsaitis – muzikines grupes, Samas – merginas iki 25 metų amžiaus, V. Šapranauskas – jaunesnius nei 25 metų amžiaus vaikinus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.