„Lietuvos ryto“ televizija džiugins dokumentikos mėgėjus

Pirmadieniais žiūrovų laukia istoriniai įvykiai ir biografijos. Matysite filmus apie Silvio Berlusconi, Vladimirą Putiną, Adolfą Hitlerį, Osamą bin Ladeną, Josifą Staliną.

Daugiau nuotraukų (1)

("TV antena")

Jan 5, 2013, 7:00 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 12:15 AM

Pirmadieniais žiūrovų laukia istoriniai įvykiai ir biografijos. Matysite filmus apie Silvio Berlusconi, Vladimirą Putiną, Adolfą Hitlerį, Osamą bin Ladeną, Josifą Staliną.

Antradieniais bus rodomi Rosso Kempo filmai ir kiti žurnalistiniai tyrimai apie “WikiLeaks” skandalus, islamo ekstremistus, Baltuosius rūmus ir pan.

Trečiadienis — pasakojimų apie įspūdingus mokslo išradimus ir civilizacijas diena. Ketvirtadieniais išvysite fantastiškų gamtos vaizdų ir gyvūnų: koralinius rifus, vandenyno milžinus, liūtus, krokodilus, keisčiausius sausumos ir vandens padarus.

O penktadieniais bus rodomi pasakojimai apie gamtos katastrofas — žemės drebėjimus, ugnikalnių išsiveržimus, žmonių žūtis aukštikalnėse.

“Rodome ypač daug įvairios dokumentikos, tad norisi, kad mūsų žiūrovams būtų paprasčiau rasti ir įsiminti juos dominančių filmų laiką.

Tuo labiau kad nuo vasario parengėme staigmeną — pristatysime naujausius BBC dokumentinius filmus. Pavyzdžiui, rodysime dokumentinį serialą “Pasaulio istorija”, — sakė “Lietuvos ryto” televizijos programos direktorė Kristina Kulionienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.