Projektą „Šok su manimi“ ir 10 tūkst. eurų laimėjo M. Rainys ir M. Jašinskytė-Pankevičienė

Po intensyvios kovos finale, šokių projekto „Šok su manimi“ nugalėtojais tapo televizijos laidų vedėjas Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė. Ilgą laiką vos poros tūkstančių taškų skirtumu laimėję ir nuo antrosios vietos laimėtojų radijo laidų vedėjo Jono Nainio-Jovani ir po partnerės Justinos Žemaitytės atsiplėšę jie iškovojo pergalę super finale. Savo įspūdingais pasirodymais pora įtikino televizijos žiūrovus, jog yra verti pirmosios vietos. Jiems atiteko 10 tūkst. eurų piniginis prizas ir paauksuota simbolinė skulptūrėlė.

Projekto "Šok su manimi" finalo akimirka.<br>J. Stacevičius
Projekto "Šok su manimi" finalo akimirka.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

2013-01-06 13:21, atnaujinta 2018-03-14 00:04

Antrosios vietos laimėtojams buvo įteikti 10 tūkst. litų ir pasidabruota statulėlė, trečiąją vietą užėmusiems dainininkui Juozui Butnoriui ir Katerinai Voropaj – 5 tūkst. ir bronzinė skulptūrėlė. Tuo tarpu ketvirtoji vieta ir 500 litų vertės dovanų čekiu dalinosi aktorė Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas.

Keturis mėnesius trukusiame TV3 šokių projekte „Šok su manimi“ netrūko nei džiaugsmo akimirkų, nei karčių ašarų. Palaikyti keturių finalininkų porų atvyko ir jau anksčiau iš projekto iškritę kolegos.

Vakaro vedėjų vairą kaip visuomet laikė žavioji Jurgita Jurkutė ir žodžio kišenėje neieškantis Vytautas Šapranauskas. Prie komisijos stalo finale sėdo ne tik sarkastiškasis komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas ir šokių profesionalė Jūratė Norvaišienė. Savo nuomonę apie geriausiųjų porų pasirodymus išsakė ir komikas pensinininkas Vydas bei jo studentu Nerimantu prisistatęs aktorius bei praėjusio „Šok su manimi“ projekto laimėtojas Dominykas Vaitiekūnas.

Tačiau komisija šį vakarą neturėjo jokios įtakos nugalėtojų rezultatams, jie tik galėjo užtarti poras ir pasisakyti, kurios, jų manymu, vertos užlipti ant pjedestalo.

Pirmieji ant parketo žengė Deividas ir Milda. Balta balerinos suknele ir auksu tviskančiais drabužiais skambant Georgo Friedricho Handelio giesmei jie atliko įspūdingą elegantišką šokį.

„Milda, tu padarei didžiulę pažangą. Galiu drąsiai sakyti, kad tu išmokai šokti“, – apie savo partnerę kalbėjo Deividas.

Jų pasirodymu liko sužavėta J. Norvaišienė. „Milda visuomet mane stebina. Tai buvo tikrai jaudinantis numeris“, – kalbėjo ji. Tuo tarpu J. Smoriginas pasidžiaugė, kad pora pasirinko šiuolaikinį šokį. „Žiūrint į ekraną, nesimatė net pusės to, ką mačiau aš. Tai buvo nuostabu. Jūs parodėte labai sudėtingą choreografiją, už kurią aš visuomet kovoju“, – komplimentų negailėjo komisijos pirmininkas.

Bene ryškiausia šio vakaro pora – Jonas ir Justina pasirinko modernų ir žaismingą šokį. Salėje susirinkusi publika negailėjo jiems aplodismentų, apdovanojo juos gėlėmis. Studijoje netrūko ir juoko. Drauge su Justina praėjusiais metais šokęs D. Vaitiekūnas suvaidino neprisimenantis savo buvusios partnerės.

Komisijos nariai pagyrė lyderių porą, aptarinėjo charizmatiškąjį Joną ir nedidelį Justinos ūgį, kurį kompensuoja jos profesionalumas bei iš vidaus trykštantis optimizmas. „Jonai, tau labai pasisekė, kad gavai tokią partnerę – ji už tave viską padaro, po to tau belieka ploti rankomis“, – juokais bandė įkąsti J. Smoriginas.

Tarsi iš dangaus nusileidusi ore ant lanko besisukanti Milana prikaustė kone visų žiūrovų dėmesį. Elegantiškas jos ir Mindaugo šokis sulaukė itin daug pagirų. „Tai buvo vienintelis šokis, kuris man tikrai patiko. Judesys, kai Milana pakibo ant lanko kaip voverė – buvo įspūdingas“, – sakė J. Smoriginas.

Jiems komplimentų negailėjo ir J. Norvaišienė. Pasak jos, Mindaugas iš visų šokių projekto dalyvių nuo pat projekto pradžios patobulėjo labiausiai.

Juozas ir Katerina savo šokiu komisiją papirko nuoširdumu. „Tai – vieni šokliausių šio projekto dalyvių“, – pabrėžė J. Norvaišienė. Pensininkas Vydas suspėjo išsiaiškinti, kad Juozas kilęs iš kaimo – tai paprastą žmogų įkūnijančiam personažui itin patiko, todėl jo nuomone šis šokis buvo pats geriausias iš visų. „Bet tai kiek tu lašinio numetei! Turėtum už tai padėkoti Katerinai“, – pagražėjusias Juozo kūno linijas pastebėjo J. Smoriginas. Antrąjį šokių ratą pradėję Deividas ir Milda pasirinko sudėtingą choreografiją ir ant parketo parodė tikrą šokio spektaklį Meksikos motyvais. „Buvo labai gerai. Suprantu, kad daugelio žiūrovų nesujaudina jūsų gilios mintys, tačiau buvo puiku. Milda, tu verta režisierių dėmesio“, – kalbėjo J. Smoriginas.

Nesvarbu, ką Jonas ir Justina bedarytų ant parketo – jų pasirodymai visuomet sulaukdavo didžiausių žiūrovų simpatijų net ir tada, kai komisija jiems negailėdavo kartesnių replikų. Antrajam šokiui jie pasirinko klubinę šokių muziką ir blizgius juodus kombinezonus.

„Viskas buvo gerai, tačiau kojos darė savo, o korpusas – savo. Taip neturėjo būti“, – kalbėjo J. Norvaišienė. Tuo tarpu J. Smoriginui Jono pasirodyme pritrūko moteriškumo. „Vienintelis tavo dėmesio vertas pasirodymas buvo tuomet, kai tu įkūnijai moterį. Jonai, tu neturi charizmos“, – žodžius kaip žirnius bėrė komisijos pirmininkas. Šokių aikštelėje seksualų džaivą sušokę Mindaugas ir Milana J. Smoriginui pasirodė per mažai judrūs. „Sakiau, kad tu jau per senas šiam projektui. Trūko energijos“, – sakė komisijos pirmininkas. Į jo repliką iškart atkirto ir J. Norvaišienė: „Jei jie būtų pradėję draskytis, būtų buvę negražu.“

Nerimantui šokyje pritrūko „pasilaužymo“. Jis pusiau juokais, pusiau rimtai susidomėjo, kas buvo kepama iš šokio pradžioje sumuštų kiaušinių: vėdarai ar koks nors įdaras?

Ritmingą, indėniškais motyvais paremtą sambą pristatė Juozas ir Katerina. „Rodos, jūs vieninteliai parodėte tikrus šokio žingsnelius“, – sakė J. Norvaišienė. Šokis patiko ir Vydui, ir Nerimantui, tačiau porai kritiškesnis buvo aštrialiežuvis J. Smoriginas.

Tarp finale dalyvaujančių porų pasirodymų po specialų šokį sušoko ir buvę projekto dalyviai krepšininkas Matas Niparavičius su partnere Igne Rėklaityte bei atlikėja Asta Pilypaitė su partneriu Ligitu Bernatavičiumi, Marius Gaižauskas ir balerina Greta Gilytė, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė.

Paskutinysis Deivido ir Mildos tango neliko nepastebėtas. „Šiandien jūs esate nuostabi“, – Mildą gyrė J. Norvaišienė. Daugelį nustebino ir trečiasis Jono bei Justinos šokis, kuriame jis, patenkindamas J. Smorigino norą, virto moterimi. Drauge trečią šokių partnerę su savimi pasiėmusi pora pademonstravo tikrą humoro šou. Po šokio Jono pasveikinti atėjo mama ir krikštomama, prie jų gi taip pat pribėgo ir J. Smoriginas. „Jūs turbūt neatpažįstate savo sūnaus, bet sakau jums, jis labai talentingas“, – susižavėjimo Jonu neslėpė jis.

Paskutiniu šansu nustebinti žiūrovus pasinaudojo ir Mindaugas ir Milana. Laukine dvasia dvelkiantis pasirodymas šįkart įtraukė dar du papildomus šokėjus. „Prieš tai buvusi pora buvo trise, o jūs jau norite būti keturiese. Man patinka ši nauja šeimos koncepcija“, – sakė Nerimantas. Porai pastabų negailėjo ir kandusis J. Smoriginas, tačiau į daugelį jo komentarų Mindaugas atsakė tiesiog "ačiū". Tai įsiutino komisijos pirmininką. "Tu man grasini?", - pats intrigą kūrė jis. J. Smoriginas taip pat neslėpė, jog net ir šįkart jam trūko nuogumo.

Vakaro šokių programą užbaigė Katerinos ir Juozo šou. Elegantiškai pakibę ant lyno kai kuriems komisijos nariems jie priminė cirko artistus. Paskutinis poros šokis ne itin sužavėjo ir dažnai porai komplimentų negailinčią J. Norvaišienę. Pasak jos, šįkart „kažko“ pritrūko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.