Raisos kerštas Radžiui: „Aš rasiu vyrą greičiau, nei jis išsirinks žmoną”

Skandalingoji ir seksualioji Raisa Šarkienė, garsėjanti kaip aistringiausia atlikėjo Radžio gerbėja griebėsi keršto – kol dainininkas renkasi sau žmoną LNK realybės šou „Radžis ieško žmonos”, Raisa renkasi vyrą rimtų pažinčių laidoje „Būk mano meile!”.

Skandalingoji ir seksualioji Raisa Šarkienė.<br>LNK
Skandalingoji ir seksualioji Raisa Šarkienė.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 7, 2013, 2:10 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:39 PM

Nuogos tiesos nebijanti moteris laidoje atvira kaip niekada – nors įkopė į šeštą dešimtį, seksas jos gyvenime užima itin svarbią vietą.

„Taip, esu pasidariusi ir intymią plastinę operaciją, ir kas čia tokio? - pasakoja Raisa – ir skirtingai nuo kitų Lietuvos moterų, kad ir kiek man metų būtų, neketinu būti pilka pelyte. Turėjau septynis vyrus, tačiau nė vienas jų manęs nepaliko. O kitas palieka būtent dėl to, kad jos pilkos ir neįdomios!”

Seksualumu spinduliuojanti Raisa laidos vedėjams: aktorei Ingai Norkutei-Žvinienei, būrėjai ir astrologei Vaivai Budraitytei bei porų konsultantui Vyteniui Pauliukaičiui sakė, kad jai svarbiau už vyro protą – jo piniginė, jaunystė bei mokėjimas asistuoti moteriai.

Jaunesnio vyro besidairančiai Raisai „Būk mano meile!” surengė tris išskirtinius pasimatymus – ir nors pirmasis jaunikis buvo gerokai jaunesnis, jo bandymas užkariauti Raisą žlugo vos per kelias akimirkas. Mat jaunuolis prikišo Raisai, neva jos simpatija Radži išties keista. Vos išgirdusi mylimo atlikėjo vardą, Raisa neatsargiam jaunikiui davė tinkamą atkirtį. Įsiplieskusį ginčą kiek apmaldę laidos vedėjai Raisai pasiūlė dar du vyrukus. Kas jie, ir kaip atlaikė pasimatymą su septynis savo vyrus palaidojusia Raisa Šarkiene, laidoje „Būk mano meile!” pamatysite šią pirmadienio popietę per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.