Dainininkė D. Dargienė naujoje laidoje filmuosis su dukra

Dainininkė Diana Dargienė papasakojo, kad nuo sausio 12 dienos ją bus galima išvysti naujoje „LNK“ rytmetinėje laidoje „Atgal į vaikystės miestą“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2013, 1:14 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:08 PM

„Kai sulaukiau šio pasiūlymo, sutikau ilgai nedvejodama, nes filmuotis mane pakvietė kartu su dukryte Une. Turbūt kiekviena mama apsidžiaugtų, jei gautų galimybę kartu su savo vaiku patirti tokį nuotykį. Tiek man pačiai, tiek Unei pasiruošimas laidoms ir darbas su kamera yra labai įdomi patirtis, o kartu – džiaugsmas bei didelis malonumas. Unė labai noriai viską daro, jos nereikia versti ar įkalbinėti. Atvirai sakant, ji net pralenkia mane pačią, kai reikia mokytis dialogus prieš laidą“, – linksmai pasakojo D. Dargienė besidžiaugdama Ryto fėjos vaidmeniu.

Nepaisant užimtumo laidos filmavimuose, atlikėja pažadėjo greitu metu savo gerbėjus nudžiuginti visiškai nauja daina, kurią įrašinėja su prodiuserio Žilvino Liulio pagalba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.