Radžio nuotaka Vilma: „Žinau, kad tas kaimietes galiu nugalėti“

Kaunietė Vilma Gecevičiūtė sulaužė ilgametes realybės šou tradicijas. Vos prieš mėnesį į Taujėnų dvarą atvykusi mergina sukėlė tikrus intrigų purslus ir sugebėjo prisikapstyti iki pat realybės šou „Radžis ieško žmonos” finalo.

Radžio nuotaka Vilma yra įsitikinusi, kad įveiks konkurentes.<br>LNK
Radžio nuotaka Vilma yra įsitikinusi, kad įveiks konkurentes.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-11 09:51, atnaujinta 2018-03-13 21:45

Sykį ši panelė jau buvo ištekėjusi ir puikiai žino, kas yra šeima. Ji nori antrą kartą žengti prie altoriaus, ištaisyti praeities klaidas ir pagaliau tapti iki galo laiminga. Vilma visiškai tikra, kad Radžis – tam tinkamas žmogus.

Konkurentės Vilmos atžvilgiu visada buvo neigiamai nusiteikusios. Ypač jos nekentė Taujėnų dvaro intrigante praminta Nijolė. Juk būtent Vilmai Radžis padovanojo merginos pamestą itin brangų žiedą.

„Esu labai stipri. Manęs lengvai nepažeminsi ir nesutrypsi. Manau, palyginti su tomis kaimietėmis, Radžiui būčiau nuostabi žmona”, – savo pergale tiki Vilma.

Radžis apie Vilmą nėra pasakęs nė vieno blogo žodžio. LNK televizijos kameros yra užfiksavusios ir dar vieną jo palankumo ženklą – romantišką bučinį viename sostinės SPA centrų. Po šio įvykio konkurentės įsitikino: nors ir naujokė, Vilma – labai stipri varžovė ir ją nugalėti tikrai nebus paprasta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.