Lrytas.lt kviečia parinkti „X Faktoriaus“ dalyviams dainas

Besiruošiant septintajai TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ tiesioginei transliacijai, projekto organizatoriai pateikia intriguojančią staigmeną. „Nuo šiol žiūrovai projekto dalyviams gali siūlyti dainas, kurias jie atliks „X Faktoriaus“ scenoje“, – naujovę, ištikimus „X Faktoriaus“ gerbėjus įtrauksiančią į kūrybinį procesą, pristato šou režisierius Mindaugas Meškauskas.

„Žiūrovai gali užsisakyti tikrą svajonių koncertą iš savo mėgstamų dainų“, – antrina ir „X Faktoriaus“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.<br>TV3
„Žiūrovai gali užsisakyti tikrą svajonių koncertą iš savo mėgstamų dainų“, – antrina ir „X Faktoriaus“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2013, 9:38 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:12 AM

Šimtus gerbėjų į „X Faktoriaus“ kaimeliu tapusį Vilniaus priemiestį Tarandę ir tūkstančius žiūrovų namuose prie TV3 televizijos ekranų suburiantis šou praėjusį sekmadienį suteikė dvigubai daugiau emocijų – dalyviai pirmą kartą atliko po dvi dainas. „X Faktoriaus“ organizatoriai išduoda – dainos turi būti skirtingos siekiant atskleisti visas dalyvių puses.

Pasak M. Meškausko, „X Faktoriaus“ žiūrovai išskirtinai aktyvūs, dinamiški, karštai įsitraukę į projekto eigą, turintys savo viziją ir nuomonę, kas tinka ar netinka dalyviams. „Nuo šio sekmadienio vieną dainą dalyviams siūlys jų mentorius, o kita bus atrinkta iš dažniausiai žiūrovų siūlomų dainų. Žiūrovų pageidavimai dalyviams taps įsakymais“, – intriguoja režisierius.

Visą sąrašą kruopščiai peržiūrės visa kūrybinė „X Faktoriaus“ komanda. „Dalyviai jau nekantrauja ir laukia žiūrovų pasiūlymų. Pasiruošimas septintajai tiesioginei transliacijai jau prasidėjęs. Žiūrovai gali užsisakyti tikrą svajonių koncertą iš savo mėgstamų dainų“, – antrina ir „X Faktoriaus“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Savo dainas „X Faktoriaus“ dalyviams galite siūlyti čia: https://xdaina.lrytas.lt/

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.