G. Juodeika Gariūnuose pardavinės batus

Kaunietį verslininką Gediminą Juodeiką nuo vasario bus galima išvysti vilkintį sportinį kostiumą ir pardavinėjantį batus Gariūnų turgavietėje. „Išsinuomojau kioską, atsivežiau krūvą batų ir pradėsiu prekiauti. Patikėkite, kokio gražuolių dėmesio sulauksiu“, — tikino 40 metų vyras.

Gediminą Juodeiką nuo vasario bus galima išvysti vilkintį sportinį kostiumą ir pardavinėjantį batus Gariūnų turgavietėje.<br>Asmeninis archyvas
Gediminą Juodeiką nuo vasario bus galima išvysti vilkintį sportinį kostiumą ir pardavinėjantį batus Gariūnų turgavietėje.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2013-01-28 12:28, atnaujinta 2018-03-13 03:19

G. Juodeika į Gariūnus kelsis ne todėl, kad blogai sektųsi jo vadovaujamam restoranui „Legenda“ Kaune. Turgaus prekeivis — kauniečio vaidmuo šiuo metu rodomame naujame televizijos seriale „Pamiršk mane“.

„Kai serialo prodiuseris Rolandas Skaisgirys manęs paklausė, ar moku kalbėti lenkiškai, labai nustebau. Atsakiau, kad šios kalbos dar vaikystėje pramokau žiūrėdamas Lenkijos televizijos programas, ir iš karto man buvo pasiūlytas vaidmuo“, — neslėpė G. Juodeika.

Verslininkas seriale vaidina linksmą ir nuoširdų turgaus prekeivį Andžejų, kuris turi niekaip už jo tekėti nenorinčią sužadėtinę.

Serialo siužeto linija jį atsitiktinai suveda su pagrindine filmo heroje Rūta, kurią vaidina aktorė Aldona Bendoriūtė.

G. Juodeika tikino, kad Andžejus ir Rūta tampa ne meilužiais, o bičiuliais.

„Rūta — nelaiminga moteris, kuri neseniai išsiskyrė su smurtaujančiu vyru. Kad galėtų pragyventi ir išmaitinti vaikus, jai pasiūlau sekti mano pavyzdžiu ir pradėti prekiauti turguje. Be to, iš jos išsinuomoju namą“, — tvirtino G. Juodeika.

Prieš nusifilmuodamas seriale verslininkas atsakingai ruošėsi vaidmeniui. Jis keletą dienų vaikščiojo po Gariūnų turgavietę ir kalbino čia dirbančius žmones, vieną po kito matavosi drabužius.

„Gariūnuose nebuvau lankęsis maždaug penkiolika metų. Tai, ką pamačiau, labai nustebino. Pasirodo, prekybininkai visą dieną nešąla lauke, kaip būdavo anksčiau. Daugelis dirba puikiausiai įrengtuose kioskuose ar parduotuvėse“, — sakė G. Juodeika.

Verslininkas juokavo, jog jeigu atsitiktų taip, kad žlugtų dabartinis verslas ir tektų galvoti, kaip užsidirbti duonai, jis galėtų stoti už turgavietės prekystalio. Darbo patirties, nors ir labai trumpos, jis turi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.