K. Brazauskienė įsižeidė išvadinta prostitute

Kristina Brazauskienė BTV „Žvaigždutėms“ atskleis ne vieną paslaptį. Kodėl moteris paskaičiusi interneto komentatorius tiesiog įsiuto? „Komentaras, kad sporto rūmuose dirbau prostitute mane labai įžeidė “, - sakė velionio prezidento Algirdo Mykolo Brazausko žmona.

„Komentaras, kad sporto rūmuose dirbau prostitute mane labai įžeidė “, - sakė velionio prezidento Algirdo Mykolo Brazausko žmona.<br>BTV
„Komentaras, kad sporto rūmuose dirbau prostitute mane labai įžeidė “, - sakė velionio prezidento Algirdo Mykolo Brazausko žmona.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2013, 4:26 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 6:52 PM

Ji pastebėjo, kad purvai ypač pradėti drabstyti jai bandant žengti pirmuosius politikės žingsnius. Gal tai kaip nors susiję? Kaip K. Brazauskienė žada kovoti su piktaisiais interneto komentatoriais? Moteris taip pat atskleis, kad tapusi našle vis dažniau sulaukia vyrų dėmesio. „Turiu aš tų gerbėjų, tačiau mane žavi tik vyresni vyrai,“ - prisipažins K. Brazauskienė, kuriai, sulaukusiai garbingo 64 metų amžiaus, vyrą susirasti - ji pati supranta - lengva nebus.

Kokio vyro ieško K. Brazauskienė? Kodėl jai nusprendus tapti politike prasidėjo baisūs dalykai? Visa tiesa apie prezidento našlę laidoje „Žvaigždutės“ - jau šį pirmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.