K. Kaikarienė susitaikė su mintimi, kad jos vyras nuolat liečia svetimas krūtis

Plastikos chirurgas Vygintas Kaikaris šįvakar laidoje „Gyvenimo būdas“ pasakos, kaip ir kiek kartų jis tobulino savo žmoną Kristiną Kaikarienę, apie poros gyvenimą tarp dviejų miestų bei nuklydimus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-04 10:26, atnaujinta 2018-03-12 15:50

Garsią porą pamatyti kartu pavyksta retai. Vestuvių planuotoja ir prodiuserė K. Kaikarienė daugiau laiko praleidžia Vilniuje. Jos vyras Vygintas dirba ir gyvena Kaune. Tačiau 17 metų susituokusiai porai toks gyvenimas – ne kliūtis puikiai sutarti.

K. Kaikarienė tikina jau susitaikiusi su mintimi, kad jos vyras plastikos chirurgas kasdien mato ir liečia kitų moterų krūtis. Ji Vygintu pasitiki. Bet jeigu sužinotų, kad vyras užmezgė romaną, sako, pirmiausia gerai pagalvotų, ką pati padarė ne taip. „Jei kas nors sako, kad mergišius, galima pasidžiaugti. Juk pas mane grįžta visada, kiekvieną vakarą vėl. Gyvenant kartu mums tarpusavy tokių problemų neiškyla. Matyt, tiesiog protingas vyras, jei aš to nežinau“, – kalbėjo K. Kaikarienė.

Antra vertus, ji pati susitikinėja su klientais, organizuoja koncertus, renginius, planuoja vestuves, dažnai dirba ne Lietuvoje. Tad jos vyras taip pat turėtų pagrindo nerimauti. „Kiekvienas vyras turi žinoti: kai žmona klausia, ar nepastorėjo, reikia atsakyti – ne, jei paklausia, ar ją myli, reikia sakyti – taip“, – su šypsena kalbėjo plastikos chirurgas V. Kaikaris.

Esą tai ir yra tvarios meilės receptas. Kodėl jis namuose žmoną vadina Nindze ir kaip jį vadina Kristina, sužinosite itin atvirame ir nuoširdžiame garsios poros pokalbyje šiandien, pirmadienį 18 val. 45 min. laidoje „Gyvenimo būdas“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.