E. Strasevičius: „Bijau, kad Džordana būtų žuvusi“

Šį sekmadienį Pirmojo Baltijos kanalo eteryje dokumentinio filmo „Vienas šansas iš tūkstančio“ premjera. Tai filmas apie žmones, kurie buvo patekę į mirtinus spąstus, tačiau išsigelbėjo. Vėliau jie supras – likimas juos įspėjo, tačiau jie neatkreipė dėmesio nei į siųstus ženklus, nei į tai, ką jiems kuždėjo nuojauta.

Lietuvos popscenos karalienė Džordana Butkutė – Stracevičienė prieš kurį laiką pateko į avariją, o nuo žūties ją išgelbėjo, kaip sako pati dainininkė, pranašiška vyro nuojauta.<br>M. Patašius
Lietuvos popscenos karalienė Džordana Butkutė – Stracevičienė prieš kurį laiką pateko į avariją, o nuo žūties ją išgelbėjo, kaip sako pati dainininkė, pranašiška vyro nuojauta.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2013, 3:21 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 11:42 AM

Žinoma Rusijos dainininkė Julija Savičeva teigia, kad tiki pranašiška nuojauta, tačiau ruošdamasi gastrolėms Sevastopolyje nutarė nekreipti į tai dėmesio. Vis dėlto ta kelionė ir lemtingas skrydis pakeitė jos nuomonę ir požiūrį į nuojautos kuždesius.

2011 metų lapkričio 27 paaiškėjo, kad princas Williamas padėjo išgelbėti Rusijos jūrininkų gyvybes. Sekmadienio rytą rusų krovininis laivas nuskendo Airijos jūroje prie Šiaurės Velso krantų. Laivu Swanland plaukė 8 jūreiviai, visi Rusijos piliečiai, tą naktį išsigelbėti pavyko tik dviem įgulos nariams - Romanui Savinui ir Vitalijuj Kornenko. Sraigtasparnį pilotavo būsimas Didžiosios Britanijos karalius, princas Williamas. Kodėl išsigelbėjo būtent tie du jūreiviai? Ar verta tikėti lemtingais ženklais? Visi atsakymai jau šį sekmadienį 19 valandą, per Pirmąjį Baltijos kanalą.

Kraupias ir siaubą keliančias akimirkas teko išgyventi ir Lietuvos įžymybėms. Lietuvos popscenos karalienė Džordana Butkutė – Stracevičienė prieš kurį laiką pateko į avariją, o nuo žūties ją išgelbėjo, kaip sako pati dainininkė, pranašiška vyro nuojauta. Likus keliolikai minučių iki avarijos, Elegijus vedinas keistos nuojautos liepė žmonai prisegti saugos diržą. Po avarijos automobilį teko gabenti į sąvartyną, o dainininkė jokių sužalojimų nepatyrė. „Džordana niekada diržo nesisega, tačiau tą kartą, kažkodėl, net pats nežinau kodėl, griežčiau jai pasakiau, kad užsisegtų, ji aišku paklausė, o kelių minučių jau įlėkėme į griovį, kadangi smūgis buvo priekinis, bijau, kad jeigu, laikų nebūtų prisisegusi, būtų išlėkusi pro langą ir žuvusi. Bet matyt yra kažkas aukščiau už mus ir mus apsaugojo“ – sakė Dž. Butkutės sutuoktinis.

Prieš metus kraupią avariją patyrė ir kitas žinomas Lietuvos dainininkas Andrius Rimiškis. Tą žiemos vakarą Rimiškis ir dar trys vyrai skubėjo į koncertą Mažeikių rajone. Vyrai nutarė pasirinkti trumpesnį kelią, tačiau šis pasirinkimas vos nesibaigė mirtimi. Autobusiukas, kuriame važiavo atlikėjas buvo visiškai sumaitotas, o aparatūra nepataisomai sugadinta. Vis dėlto atlikėjas džiaugiasi, kad liko gyvas. O materialūs dalykai juk uždirbami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.