„X Faktoriaus“ dalyvė G. Vokietytė stebėjosi lietuvių geranoriškumu

Trečiadienį lrytas.lt redakcijoje apsilankė lietuviškoji Pink – „X Faktoriaus“ dalyvė Giedrė Vokietytė. Ji atsakinėjo į naujienų portalo gerbėjų klausimus socialiniame tinkle „Facebook“. Daugiausia žmonės domėjosi, nuo kada Giedrė pradėjo dainuoti, iš kur semiasi optimizmo, energijos.

Trečiadienį lrytas.lt redakcijoje apsilankė lietuviškoji Pink – „X Faktoriaus“ dalyvė Giedrė Vokietytė.<br>J. Stacevičius
Trečiadienį lrytas.lt redakcijoje apsilankė lietuviškoji Pink – „X Faktoriaus“ dalyvė Giedrė Vokietytė.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Feb 7, 2013, 1:18 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 10:12 AM

Pastaruosius klausimus jie uždavė ne veltui, mat į redakciją Giedrė atėjo spindinčiomis akimis. Nieko nelaukusi ji pasidalijo savo džiaugsmu: „Šiandien nuostabi diena – vakar išlaikiau paskutinį egzaminą!“

G. Vokietytė šešerius metus studijavo veterinarinę mediciną. Į ją Giedrė stojo dėl savo pomėgio - atlikėja dievina žirgus. Mergina pasakojo, kad septynerius metus jodinėja. Senelis jai net žadėjo nupirkti žirgą, tačiau Giedrė pasinėrė į dainavimą, tad žirgo taip ir negavo.

Artimiausiu metu Giedrė ginsis savo baigiamąjį darbą ir įgis magistro studijų diplomą. Paklausus, ar nebuvo sudėtinga suderinti studijas su dalyvavimu „X Faktoriuje“, Giedrė nusijuokė. Ji pripažino, kad buvo sunku – teko perlaikyti vieną iš egzaminų. Vis dėlto dainininkė save guodžia, kad šio egzamino neišlaikė 80 proc. studentų.

Ilgai nelaukusi G. Vokietytė pradėjo atsakinėti į dar vieno „egzamino“ klausimus. Tačiau šįkart klausimus uždavinėjo ne diplomuoti dėstytojai, o dainininkės gerbėjai.

Vienas įdomiausių klausimų, anot Giedrės, buvo apie viagrą. Atlikėja nesusilaikė nenusikvatojusi ir tuomet, kai perskaitė klausimą, kodėl vaidina geriausią dainininkę „X Faktoriuje“. Išgirdusi, kad nebūtina atsakyti į tokias replikas, G. Vokietytė kategoriškai nesutiko: „Baikit! Juk jie geriausi!“

Giedrė pasakojo, kad socialiniame tinkle „Facebook“ ji nuolat sulaukia gerbėjų laiškų. Dažniausiai jie rašo, kad G. Vokietytė padarė jų gyvenimus gražesnius, nuo šiol sekmadienis jiems tapo svarbesnis. Taip pat daug gerbėjų siūlo Giedrei atlikti tam tikras dainas arba dėkoja už jau sudainuotas. Pati atlikėja stebėjosi, kad piktų komentarų dar nesulaukė.

„Tokius laiškus perskaitęs supranti, kad yra gerų žmonių, kurie ne tik peikia ir pirštais bado. Šioje šalyje yra ir tokių žmonių, kurie pasidžiaugia kito laime“, – šypsojosi Giedrė.

Bijodama, kad „Facebook“ užblokuos jos anketą dėl per didelio aktyvumo, Giedrė atsakinėjo ne į visus klausimus. Kartais tiesiog paspausdavo „patinka“.

Portalo lrytas.lt skaitytojai turi galimybę pasiūlyti dainą „X Faktoriaus“ dalyviams. Parašykite, kokią lietuvišką dainą norėtumėte girdėti kitą savaitę vyksiančioje laidoje. Dainas siūlyti galima čia. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.