M. Kavaliauskas stebisi, kodėl nepažįstamos merginos nori susilaukti nuo jo vaikų

Eidamas į muzikinį televizijos projektą „X Faktorius”, iš kurio neseniai iškritau, nesitikėjau tokio didelio dailiosios lyties dėmesio. Tikrai to nesiekiau.

Mylimoji Rusnė Martynui nepriekaištauja dėl populiarumo.<br>Asmeninis archyvas
Mylimoji Rusnė Martynui nepriekaištauja dėl populiarumo.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Kavaliauskas („Lietuvos rytas“)

Feb 7, 2013, 8:32 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 10:44 AM

Gražuoliuko ir moterų širdžių ėdiko etiketė man buvo prilipdyta projekte. O juk galėjau pasirodyti ir su maišu ant galvos.

Man šiek tiek keista, kad dabar sureikšminama mano išvaizda. Juk ir anksčiau gyvenau su tokiu pat veidu, taip pat atrodžiau, tačiau merginos gatvėje manęs nestabdė ir neprašė jų vesti, apsigyventi kartu ar pagimdyti man kūdikį! O dabar siūlo.

Televizijoje, mano nuomone, buvo išpūstas burbulas, todėl ir sulaukiu tokių pasiūlymų. Tačiau jų nesureikšminu. Ką atsakau tokioms merginoms? Pasiūlau paklausyti mano dainų, o jeigu tai jų netenkina, pasakau, kad namuose manęs laukia puiki, ištikima ir graži draugė Rusnė.

Nepykite, iš manęs negalite nieko tikėtis.

Kai kurie dainininkai, norėdami pritraukti daugiau gerbėjų merginų, slepia savo drauges ir vaidina laisvus mergišius. Negerbiu tokių vyrų. Jei vyras negali garsiai pasakyti, kad turi merginą, koks jis vyras?

Aš turiu merginą! Mes kartu puikiai gyvename ir leidžiame laiką jau penkerius metus. Jei kas nors dėl to nesiklausys mano muzikos ar neateis į koncertus, aš nesikrimsiu.

Negi kam nors gali atrodyti, jog mano dainos nevertos klausytis, nes nesu vienišas?

Kai tapau populiarus, širdies draugė išliko rami. Mes abu norėjome, kad Lietuvoje būčiau žinomas atlikėjas. Ji tai puikiai supranta ir nekelia jokių scenų.

Rusnė gyvena su manimi kaip ir anksčiau, o mano darbas – scena, niekas nesikeičia. Scenoje galiu flirtuoti su kuo noriu! Jei atsistosiu scenoje ir žiūrėsiu vien į savo draugę, būsiu neprofesionalus.

Kokia yra mano svajonių moteris? Labai protinga ir linksma. Šios savybės – svarbiausios.

Kiekviena moteris, jei ji pati to nori, gali būti graži.

Išvaizda – skonio reikalas. Gal daug vyrų svajoja apie ilgas kojas, ilgius šviesius plaukus, dideles mėlynas akis, tobulą figūrą. Tačiau sutikęs tau skirtą žmogų taip nebegalvoji ir nebesirenki. Kai myli, nesvarbu nei kojų ilgis, nei plaukai.

Aš pats savo išvaizdai rytą, kai nusiprausiu, skiriu tris minutes. Prie veidrodžio tikrai ilgai nestoviu.

Merginos prie veidrodžio, žinoma, užtrunka ilgiau. Moteris neturi būti apsileidusi, dėl to jos ir yra gražesnės už mus, vyrus.

Mano mergina man graži tokia, kokia ji yra. Ypač – rytą, kol yra nepasidažiusi, natūralaus grožio.

Nesmerkiu ir tokių, kurios negali išnešti šiukšlių neprisiklijavusios dirbtinių blakstienų ar nagų. Kiekvienas mes turime keistenybių.

Stengiuosi būti romantiškas. Nemėgstu ruošti valgio, tačiau kartais palepinu savo draugę vakariene. Paauglystėje atlikdavau ir didesnių žygių – lipdavau į medžius, dainuodavau serenadas, eidavau pėsčias namo, nes būdamas su mergina praleisdavau paskutinį autobusą.

Savo draugę lepinu dažnai – ji sulaukia dovanų, dėmesio, staigmenų. Galbūt net šiek tiek per daug! Visada švenčiame Valentino dieną. Šiemet eisime į koncertą, o anksčiau dažniau pats koncertuodavau po jos langais.

Ką man reiškia meilė? Kartą draugams esu pasakęs, kad meilė yra tai, kai savo didelę asmeninę svajonę paaukoji dėl kito žmogaus. Ar dėl savo merginos palikčiau sceną? Ji per daug protinga, kad to paprašytų.

Parengė Laura Čaplinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.