A. Valinskas: „Jei reikėtų suvaidinti Valinskienę, būtų tikras košmaras“

Arūnas Valinskas, vienas iš „Muzikinės kaukės“ teisėjų, liūdi, kad šis projektas jau beveik pasiekė finišo tiesiąją. „Žinokit - visa tai, kas vyko – buvo nuostabios Kalėdos, kurios aplankydavo kiekvieną savaitę“, - sakė jis.

A. Valinskas: „Jei reikėtų suvaidinti Valinskienę, būtų tikras košmaras.“<br>T. Bauras
A. Valinskas: „Jei reikėtų suvaidinti Valinskienę, būtų tikras košmaras.“<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-08 10:02, atnaujinta 2018-03-12 09:02

A. Valinskas atskleidė, kad tarp jo ir kitų komisijos narių nebuvo iškilę jokių konfliktų dėl projekte tvyrančios puikios, be galo pozityvios nuotaikos. „Kokie gali būti konfliktai, jei pas mus tvyrojo tokia draugiška atmosfera? Čia juk buvo tikra šventė!“ - sakė jis.

Vienas iš įsimintiniausių projekto pasirodymų A. Valinskui buvo I. Starošaitės atliekamas Arettos Franklin vaidmuo. „Aš Ireną asmeniškai pažįstu, dėl to šia jos transformacija aš buvau ypač nustebęs. Kaip galima taip pasikeisti? Tačiau ir jos dainavimas, ir stilius buvo tiesiog neužmirštami“, - sakė A. Valinskas.

A. Valinskas atskleidė, kad jam „Muzikinės kaukės“ projekte didžiausią įspūdį paliko V. Malinauskas. „Iš jo nesitikėjau tiek daug. Aišku, jis yra viena iš mūsų estrados pažibų, kuris turi visiškai susiformavusį stilių, ir atrodė, negali pasikeisti. Tačiau Viktoras sugebėjo pateikti ne vieną staigmeną. Kiek daug jo pasirodymuose komiškų elementų, kiek daug transformacijos“, - gyrė atlikėją komisijos narys A. Valinskas ir pridūrė, kad sunkiausia projekte, kaip ir kitiems komisijos nariams, buvo skirti balus dalyviams.

Ką pats Arūnas norėtų suvaidinti, jei dalyvautų šiame projekte? „Labiausiai norėčiau suvaidinti R. Šimukauską. Jis yra vaidinęs mane, tai toks pasirodymas išeitų tarsi kreivas veidrodis“, - sakė A. Valinskas. Jis tvirtino, kad jį parodijavusiam aktoriui jis tikrai nekeršytų, nes jie puikiai sutaria.

Paklaustas, kokio vaidmens jis labiausiai bijotų, šou verslo ryklys ilgai nedvejojo: „Labiausiai nenorėčiau vaidinti I .Valinskienės.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.