I. Norkutė „Žvaigždžių duetuose“ žvalgosi jaunesnio partnerio

„Tau reikia jaunesnio!“, – ne kartą scenos gyvsidabriui Ingai Norkutei kartodavo scenos veteranas, nusipelnęs dainininkas Adolfas Jarulis, su kuriuo aktorė dalyvavo populiariajame LNK muzikiniame šou „Žvaigždžių duetai“. Kelionės iš Šiaulių į Vilnių, aštuonios valandos filmavimų, repeticijos nuvargino garbaus amžiaus dainininką – Ingai ieškomas naujas partneris.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 8, 2013, 3:34 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 8:14 AM

„Tik neparašykit, kad nuvariau Adolfą nuo kojų, – juokiasi kaip visada energija trykštanti Inga. – Mes išsiskyrėme draugiškai ir aš pirmąją dainą „Duetuose“ su nauju partneriu skirsiu jam. Tikiuosi, kad Adolfas mūsų porą palaikys ir už mus balsuos“.

Kas bus naujas jos palydovas populiariajame LNK muzikos projekte, Inga Norkutė neatskleidžia.

„Televizijos specifika tokia, kad čia reikia daug ekspromto, daug energijos, nėra laiko pusmečio repeticijoms. Čia reikia labai energingo žmogaus“, – sako moteris, ką tik ištekėjusi už vienuolika metų jaunesnio kolegos aktoriaus Aurimo.

Nors „Žvaigždžių duetuose“ Ingai dalyvauti patinka, ji sako, kad tikrasis laimės jausmas ateis tada, kai jos pasirodymas ant scenos suvirpins žiūrovams širdis.

„Manau, kad nauji pasirodymai su nauju partneriu bus visai kitokie. Laukite tęsinio“, – kvatojasi Inga Norkutė, šį šeštadienį su Adolfu Jaruliu LNK „Žvaigždžių duetuose“ dainuosianti atsisveikinimo dainą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.