Kirpėjas gėjus ne juokais išgąsdino P. Gražulį

Petras Gražulis nežmoniškai išsigando, kai paaiškėjo, jog šalia jo sėdinti egzotiškų bruožų moteris iš tikrųjų yra vyras iš Azerbaidžano. Gėjų kaip velnias kryžiaus vengiantis politikas kaip mat peršoko ant kitos pašnekovų sofos ir savo elgesiu prajuokino šou vedėjus Irūną Puzaraitę, Ugnę Skonsmanaitę, Tomą Ališauską ir Žygimantą Stakėną.

Kirpėjas gėjus ne juokais išgąsdino P. Gražulį.
Kirpėjas gėjus ne juokais išgąsdino P. Gražulį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 8, 2013, 9:25 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 7:32 AM

Laidoje „KK2 penktadienis“ Petrą išgąsdinęs moteriškais drabužiais besirengiantis Raulis yra populiarėjantis žvaigždžių kirpėjas. Į dienos šviesą Raulį ištempė Aleksandro Pogrebnojaus žmona Monika. Ji savo kirpėją pakvietė į vyro kolekcijos pristatymą. O ten Raulis nužygiavo su moteriškais aukštakulniais!

Šis naujas renginių kronikų personažas – 21 metų azerbaidžanietis, į Lietuvą atvykęs studijuoti statybų inžinerijos Vilniaus Gedimino techniko universitete. Toli nuo savo konservatyviosios tėvynės atsidūręs vaikinas Lietuvoje pradėjo kitą gyvenimą – ėmė rengtis moteriškais drabužiais ir savyje atrado kirpėjo talentą.

Nenuostabu, kad Petras Gražulis Raulį palaikė moterimi – jaunasis kirpėjas neišeina iš namų, prie veidrodžio nepraleidęs bent porą grožio valandų. Raulis neslepia esą gėjus ir nesupranta, kuo yra blogesnis už tuos, kurie žūt būt bando nuslėpti savo homoseksualumą.

„Mano draugas studijuoja politologiją ir gali būti, kad jums ne kartą spaudė ranką“, - Raulis sakė Petrui Gražuliui, kai šis pareiškė gyvenime nesikirpsiantis pas gėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?