S. Prūsaičiui dėl stiliaus pataria ne tik žmona, bet ir V. Šapranauskas

Muzikantas, televizijos projekto „X Faktorius” teisėjas Saulius Prūsaitis (35 m.) savo įvaizdžio pokyčiais moka nustebinti ir visko mačiusius stilistus, ir žmoną dizainerę Agnę Kuzmickaitę (31 m.).

S. Prūsaitis papuošė savo ryškiai salotinį sportinio kostiumo švarkelį – įsisegė raudoną rožės žiedą.<br>D. Umbrasas
S. Prūsaitis papuošė savo ryškiai salotinį sportinio kostiumo švarkelį – įsisegė raudoną rožės žiedą.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Lietuvos rytas")

Feb 8, 2013, 11:47 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 7:15 AM

Kartą prieš pat televizijos eterį S. Prūsaitis papuošė savo ryškiai salotinį sportinio kostiumo švarkelį – įsisegė raudoną rožės žiedą. Tokią idėją jam spontaniškai pasiūlė humoristas Vytautas Šapranauskas, taip pat dalyvaujantis projekte „X Faktorius”.

„Gėlės žiedą prisisegiau kone paskutinę akimirką prieš pat tiesioginę transliaciją. Ši Vytauto mintis man pasirodė labai žavinga!

Idėja patiko ir mano žmonai Agnei. Į jos patarimus mados ir stiliaus klausimais visada atsižvelgiu. Man rūpi jos nuomonė”, – pasakojo S. Prūsaitis.

Pajutęs, kad jam reikia pagalbos, vyras nespjautų į stilistų ar dizainerių patarimus, tačiau projekte „X Faktorius” kol kas nesinaudoja specialistų paslaugomis. Saulius ir pats moka puikiai apsirengti, o su savo pasirinktais drabužiais jaučiasi gerai.

Bet ar tiko sportinis kostiumas, ir dar papuoštas rože, šiame televizijos projekte, juk Saulius – teisėjas?

„Būna momentų, kai su tokiu drabužiu jaučiuosi puikiai. Sutinku, kad rožės žiedas treningo atlape radikalu. Tačiau man patiko”, – kvatojosi Saulius.

Kasdien – namuose, darbe, repeticijose – vyras nemėgsta kristi į akis ar šokiruoti.

„Kasdien rengiuosi jaukiai, patogiai, kaip pilka pelė, švarko nedėviu. Tačiau koncertuodamas, dirbdamas televizijoje renkuosi ryškesnius drabužius – tada galiu improvizuoti ir žibėti spalvomis”, – samprotavo atlikėjas.

Per koncertus jis mėgsta pasipuošti švarku ar net kostiumu. Jo spintoje yra ir dizainerio Seržo Gandžumiano kūrinių, ir keli žmonos Agnės siūti kostiumai.

„Mėgstu koncertuoti vilkėdamas kostiumą, tuomet jaučiuosi ramus, susitelkiu į atliekamus kūrinius. Kita vertus, tokiu būdu neflirtuoju su publika. Pirmiausia vertinu tai, ką veikiu ant scenos, o ne kaip atrodau”, – kalbėjo S. Prūsaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?