Apie seksą - naujoje laidoje „N-Uoga“

Kiek gali kainuoti seksas viešoje vietoje? Ar lengva išmokti šokti striptizą? Tokie ir panašūs klausimai gvildenami naujoje BTV laidoje „N-Uoga“, kuri transliuojama tokiu metu, kai visi nepilnamečiai turi seniai miegoti — naktį į šeštadienį, 2 val.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas"

Feb 10, 2013, 3:27 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 6:01 AM

„Apie seksą ir kitus kūno malonumus vis dar drovimasi garsiai kalbėti. Todėl mūsų laida ir rodoma tokiu vėlyvu metu“, — sako laidos kūrėjas ir vienas vedėjų Remigijus Sinkevičius. Jis laidai diriguoja kartu su merginų grupės „Kitokios“ nare Oksana Šklėriūte. Prieš 8 metus šioje televizijoje Remigijus pristatė laidą „Bamba“. Dabar jis sako išpildęs seną savo svajonę.

Laidoje „N-Uoga“ svečiuojasi įvairių sričių specialistai. Jų pasakojimus komentuoja seksologas Viktoras Šapurovas. Taip pat kalbinami praeiviai gatvėje, erotinių fotosesijų dalyvės.

„Manėme, kad merginų, norinčių atsipalaiduoti ir pasidžiaugti savo kūnu viešai, bus sunku rasti. Tačiau paaiškėjo, kad yra priešingai“, — džiaugiasi R. Sinkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.