R. Rudokas pabėgo iš „Muzikinės kaukės“ filmavimų

„To dar nebuvo!“ — nusistebėjo projekto „Muzikinė kaukė“ (BTV) prodiuserė Laura Paukštė, pasakodama, kaip finišo tiesiojoje paspruko vienas šou dalyvių aktorius Ramūnas Rudokas (44 m.). Ir ne šiaip dalyvis, bet projekto lyderis, įspūdingai persikūnijęs į Vytautą Kernagį, Kostą Smoriginą, grupės „Poliarizuoti stiklai“ lyderį Šarūną Mačiulį bei kitus atlikėjus.

„Galite manyti, kad netikėtai susirgau“, — taip konkurso rengėjams pasiaiškino R. Rudokas.<br>V. Ščiavinskas
„Galite manyti, kad netikėtai susirgau“, — taip konkurso rengėjams pasiaiškino R. Rudokas.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas"

2013-02-10 15:28, atnaujinta 2018-03-12 06:01

Sėkmingai muzikinėse kovose dalyvavęs aktorius vieną dieną tiesiog neatvyko į filmavimą. Tokiu akibrokštu jis pažeidė sutarties sąlygas ir prarado teisę kovoti dėl 20 tūkstančių litų prizo.

„Galite manyti, kad netikėtai susirgau“, — taip konkurso rengėjams pasiaiškino projekto dalyvis. Tačiau sklando kalbos, kad finansinių bėdų prispaustas aktorius neatsisakė pelningo pasiūlymo padirbėti užsienyje.

Vietoj bėglio dalyvauti „Muzikinės kaukės“ finalo kovose prodiuseriai prisikalbino dainininkę Irūną Puzaraitę. Jai atiteko visas R.Rudoko sėkmingais pasirodymais sukauptas taškų kraitis. Bet ir pati Irūna pasirodė esanti nepėsčia — sėkmingai persikūnijusi į dainininką Donatą Montvydą ji pelnė komisijos bei žiūrovų simpatijas.

Sąžininga mergina finale, kuris vyks vasario 14-ąją, dalyvauti vis dėlto atsisakė.

Tad finaliniame mūšyje po kaukėmis išvysime keturis dėl didžiojo prizo besikausiančius dalyvius: Ruslaną Kirilkiną, Ireną Starošaitę, Viktorą Malinauską ir Liepą Mondeikaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.