Radžis: „Esu dėkingas mamai, kad manęs atsisakė“

BTV pokalbių laidoje „Pasitarkime“ šiandien ypač skaudi ir karšta tema: ar vaikui visada geriau augti su tėvais, o galbūt tėvai turi priimti sunkų ir žiaurų sprendimą – atiduoti vaiką globoti ar net patikėti vaiką auginti valstybei?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2013, 10:02 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 3:10 AM

Garsus dainininkas Radžis šį vakarą laidoje prisimins savo skaudžią vaikystę. Jo mama – ne kartą teista, daug metų Panevėžio pataisos namuose praleidusi moteris. „Jei nebūčiau atsidūręs vaikų globos namuose, jei manęs nebūtų globojusi geraširdė globos namų darbuotoja Vida, šiandien tikrai nebūčiau tiek pasiekęs“, - savo išpažintyje kalbėjo žinomas dainininkas.

Nei vienas iš Radžio artimųjų jo globoti taip ir nepasiėmė. BTV „Pasitarkime“ jis atskleis kokius jausmus jis jaučia savo mamai dabar, praėjus tiek metų ir išgyvenimų. „Nėra taip, kad jos nekenčiu, ta moteris yra mano mama, bet manimi rūpinosi, mano muzikinius sugebėjimus įžvelgė ir mane lavino vaikų namų darbuotojai, o ypač globėja. Ir šiandien esu jai dėkingas, o ne mamai už visą savo gyvenimą,“ - sako Radžis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.