„4 Roses“ merginos investuoja į savo grožį

Iškritusios iš televizijos projekto „X Faktorius“ grupės „4 Roses“ narės nenuleidžia rankų. Giedrė Girnytė (23 m.), Akvilė Matukaitė (23 m.), Eglė Čepaitė (24 m.) ir Dileta Meškauskaitė (21 m.) investuoja į savo grožį ir tiki, kad televizijos scena buvo tramplinas į šlovę.

„Projekte turėjome komandą, kuri rūpinosi mūsų įvaizdžiu, o mes galėjome galvoti tik apie dainavimą. Susitvarkyti plaukus, pasidažyti, pasirinkti drabužius – sunkus darbas. Visos moterys nori būti gražios, tokia jų prigimtis. Mes irgi dėl grožio galime padaryti daug, tačiau ne per daug. O svarbiausia norint puikiai atrodyti ir jaustis – liautis daug valgyti”, – kalbėjo „4 Roses” merginos.<br>R. Danisevičius
„Projekte turėjome komandą, kuri rūpinosi mūsų įvaizdžiu, o mes galėjome galvoti tik apie dainavimą. Susitvarkyti plaukus, pasidažyti, pasirinkti drabužius – sunkus darbas. Visos moterys nori būti gražios, tokia jų prigimtis. Mes irgi dėl grožio galime padaryti daug, tačiau ne per daug. O svarbiausia norint puikiai atrodyti ir jaustis – liautis daug valgyti”, – kalbėjo „4 Roses” merginos.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Lietuvos rytas")

Feb 13, 2013, 2:38 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 12:22 AM

Treniruotės sporto klube, lankymasis grožio salonuose, rūpinimasis savo vidiniu ir išoriniu grožiu – grupės „4 Roses“ merginos tam laiko dabar turi kur kas daugiau nei dalyvaudamos televizijos projekte. Tuomet atlikėjų tikslas buvo kuo geriau sudainuoti kūrinį, o ne galvoti, kaip atrodo.

Rūpinimąsi jų grožiu projekte merginos patikėjo stilistams.

„Projekte turėjome komandą, kuri rūpinosi mūsų įvaizdžiu, o mes galėjome galvoti tik apie dainavimą. Susitvarkyti plaukus, pasidažyti, pasirinkti drabužius – sunkus darbas.

Visos moterys nori būti gražios, tokia jų prigimtis. Mes irgi dėl grožio galime padaryti daug, tačiau ne per daug. O svarbiausia norint puikiai atrodyti ir jaustis – liautis daug valgyti“, – kalbėjo „4 Roses“ merginos.

Norint būti lieknoms ir energingoms, reikia sportuoti, todėl ketvertukas keliskart per savaitę pluša sporto klube.

„Norime būti žvalios naktiniuose koncertuose, tad privalome sportuoti, o dabar tam turime daugiau laiko. „X Faktorius“ buvo pristabdęs treniruotes“, – pasakojo Giedrė.

Dileta aktyviai gyvena jau dešimtmetį. Jos pomėgis – banglenčių sportas, tačiau Lietuvoje tam palankūs tik vasaros mėnesiai. Tad žiemą merginą galima išvysti Druskininkuose su snieglente.

Eglė ir Giedrė treniruojasi tik sporto klube. Prie jų kartais prisideda ir Akvilė, bet bičiulės juokiasi, kad ji tik trukdo treniruotis – vis nori pasikalbėti.

„Sportuoju ne tam, kad atsikratyčiau nereikalingų kilogramų. Visada buvau liekna, net norėčiau priaugti svorio, todėl sporto klube lankausi tik dėl energijos užtaiso“, – paaiškino Akvilė.

Merginos stengiasi maitintis reguliariai ir kuo sveikiau. Pagrindinė Akvilės taisyklė – pavalgyti sočius pusryčius.

„Jei ryte pavalgau, visą dieną būnu energinga. Tik reikia nevalgyti naktimis, o man tai sunkiai pavyksta“, – sakė A. Matukaitė.

Televizijos projektas grupei buvo puikus tramplinas į ateitį. Merginos turi daug dainų, ruošia ir naujas, ketina daug koncertuoti.

„Projekte „X Faktorius“ buvo sunkių akimirkų, kai pagalvodavome, koks velnias mus nešė į tą galerą. Pykomės, nesutarėme dėl smulkmenų, tačiau dabar tai – praeitis.

Dabar džiaugiamės puikiomis emocijomis, visos keturios pagaliau esame draugės. Atiduok žmogui savo širdį ir jis tavęs klausysis“, – kalbėjo Dileta.

Jei galėtų atsukti laiką atgal, merginos nieko nekeistų. Galbūt tik norėtų, kad draugėmis būtų tapusios kur kas anksčiau.

„Tačiau dabar – mūsų laikas“, – patikino jos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.