Lrytas.lt apsilankiusi Aleksandra: „X Faktoriaus“ finalas – tik dar vienas laiptelis, kurį turiu įveikti“

Trečiadienio popietę naujienų portalo lrytas.lt redakcijoje apsilankė muzikinio projekto „X Faktorius“ dalyvė Aleksandra Metalnikova. Per vizitą dainininkė atsakinėjo į naujienų portalo gerbėjų klausimus socialiniame tinkle „Facebook“. Lietuviai daugiausia domėjosi, kas, Aleksandros manymu, turėtų laimėti projektą, iš kur dainininkė kilusi. Netrūko ir tokių, kurie tiesiog linkėjo sėkmės gyvenime.

Trečiadienį lrytas.lt redakcijoje apsilankė „X Faktoriaus“ dalyvė Aleksandra Metalnikova.<br>J. Stacevičius
Trečiadienį lrytas.lt redakcijoje apsilankė „X Faktoriaus“ dalyvė Aleksandra Metalnikova.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Feb 13, 2013, 7:23 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 11:39 PM

Žinoma, kai kurie žmonės nebuvo tokie malonūs ir nepagailėjo tautinę nesantaiką kurstančių komentarų iš Rusijos kilusiai dainininkei. Aleksandrai jų žodžiai skambėjo žiauriai, mat iš Sankt Peterburgo kilusi moteris į Visaginą atvyko būdama vos 5 metukų. Šiame mieste ji gyveno iki 19 metų, o po to persikėlė į Vilnių. Aleksandra užaugo Lietuvoje, todėl būtent ji yra dainininkės tėvynė.

Taip pat skaitytojų aistras kurstė „X Faktoriaus“ finalininkų trejetas: Aleksandra, Giedrė Vokietytė ir grupė RSP. Vienas skaitytojas A. Metalnikovos pasiteiravo, kokie burtai jai padėjo patekti į geriausiųjų trejetuką.

„Nenaudoju jokios magijos“, – šypsojosi Aleksandra, nustebinta tokio klausimo.

Kiek vėliau ji prisipažino, kad patekimas į finalą jai pačiai buvo netikėtas. Į „X Faktorių“ ji ėjo tam, kad išbandytų savo jėgas. Jai buvo smalsu, patiks jai dainuoti ant scenos ar ne. A. Metalnikova neslėpė, kad paslapčia tikėjosi patraukti aplinkinių dėmesį kaip aktorė, tačiau apie finalą ji nė svajoti nesvajojo.

Lemtingą vakarą Aleksandrai padės geriausiu metų atlikėju pripažintas, net keturias M.A.M.A. 2012 statulėles susišlavęs Donatas Montvydas. Akrobatiniais pasirodymais garsėjantis D. Montvydas pats pasirinko dainuoti su A. Metalnikova. Beje, Aleksandra pati net 10 metų mokėsi akrobatikos. Ką gali žinoti, galbūt pasirodyme jiedu sujungs savo sugebėjimus.

Paklausus, ar Aleksandra jaudinasi prieš finalą, ji tik gūžtelėjo pečiais.

„Tiesą sakant, jaučiuosi taip pat, kaip ir prieš kiekvieną sekmadienį. Nenoriu visko sureikšminti. Juk tai tik dar vienas eteris, dar vienas laiptelis, kurį turiu įveikti. Jei pradėsiu manyti, kad tai pasaulio pabaiga, išprotėsiu“, – kalbėjo dainininkė.

Nuo projekto nukreipti mintis A. Metalnikovai padeda darbas Lietuvos rusų dramos teatre bei trejų metukų dukrelė. Jie atima daugiausia dainininkės laiko.

Aleksandra šiuo metu vaidina trijuose spektakliuose: „Sveiki, emigrantai!“, „Dviejų pasaulių viešbutis“, „Undinėlė“. Pastarajame ji atlieka pagrindinį vaidmenį.

„Vaidinu undinėlę, kuri aukoja save dėl meilės. Tai labai šiltas ir gilus vaidmuo“, – spindinčiomis akimis kalbėjo A. Metalnikova.

Ji prisipažino, kad nors dainavimas ir teikia didžiulį malonumą, meilės vaidybai jis negali nurungti. Anot jos, tai per daug skirtingi dalykai, kad būtų galima juos palyginti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.