Vasario 16-oji E. Skrolytei – dviguba šventė

„Vasario 16 dienai skirtą laidą kiekvienais metais ruošiu su ypatingu pakylėjimu, mat tai ir Lietuvos, ir mano gimtadienis!“ – šypsosi TV3 laidos šeimai „Mamyčių klubas“ vedėja Eglė Skrolytė. Jau šeštadienį laidoje – pamokos mažiesiems apie tautos simbolius, lietuviško aksesuaro kūrimas rankomis ir tą pačią dieną, kaip ir E. Skrolytė, gimtadienį švenčiančios mažylės Laisvės džiaugsmai.

„Vasario 16 dienai skirtą laidą kiekvienais metais ruošiu su ypatingu pakylėjimu, mat tai ir Lietuvos, ir mano gimtadienis!“ – šypsosi Eglė Skrolytė.<br>TV3
„Vasario 16 dienai skirtą laidą kiekvienais metais ruošiu su ypatingu pakylėjimu, mat tai ir Lietuvos, ir mano gimtadienis!“ – šypsosi Eglė Skrolytė.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 15, 2013, 1:53 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 8:39 PM

„Pasirodo, Laisvės tėveliams tenka išgyventi labai netikėtų situacijų dėl tokio mažylės vardo. Tai mane nuoširdžiai nustebino“, – sako E. Skrolytė. Laisvė – skambus, bet neįprastas vardas net ir lietuviams, tad mergaitės tėvai išgirsta labai skirtingų vertinimų. Kokių pokyčių į šeimos gyvenimą įnešė mažylė? Ką reiškia gimti tokią ypatingą, Nepriklausomybės atkūrimo, dieną?

Kitas „Mamyčių klubo“ reportažas aiškinsis kuo užaugę nori tapti šiuolaikiniai vaikai ir ką jiems reiškia gimtoji šalis – Lietuva. Kaip pilietiškumą turėtų ugdyti tėvai, kad mažyliai atpažintų ne tik trispalvę, bet ir kitus tautinius simbolius?

E. Skrolytė šeštadienio rytą prie ekranų rinktis kviečia ir darbščias mamas. Laidos reportaže – pamoka, kaip savo rankomis numegzti mažyliams puikų lietuvišką aksesuarą – kepurę. Kadangi proga neeilinė, kepuraitė bus irgi ypatinga – Lietuvos vėliavos spalvų. Nuo ko pradėti ir kokius siūlus rinktis, kad šie negraužtų mažyliui galvytės odos, atsakys „Mamyčių klubas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.