„X Faktoriaus“ dalyvių laukia dar vienas išbandymas

Šeštadienį televizijos projekto „X Faktorius“ dalyviams dar sykį teks stoti prieš publikos teismą. Šįsyk išmėginimą atlikėjams surengs ne vertinimo komisija, o Klaipėdos naktinio klubo „PORT night club by BarBar'a“ lankytojai.

G. Vokietytė.<br>TV3
G. Vokietytė.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 22, 2013, 1:00 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 7:30 AM

Šeštadienio muzikinio projekto dalyvių susitikimas su sparčiai besiplečiančiu gerbėjų ratu jau dabar vadinamas galingiausiu šio savaitgalio renginiu, nes net trys iš charimatiškiausių „X Faktorius“ dalyvių –Giedrė, RSP, Martynas – parengusių specialią klubinę programą, kaitins aistras „PORT“ šokių aikštelėje.

„X Faktorius“ nugalėtoja Giedrė Vokietytė: „Man kol kas sunku priprasti prie publikos meilės“

Nors nuo muzikinio projekto „X Faktorius“ superfinalo praėjo mažiau nei savaitė 25 m. panevėžietei Giedrei Vokietytei pastarosios dienos buvo bene ilgiausios gyvenime. „Darbas su prodiuseriais, televizija, vadybininkais, koncertai naktinuose klubuose... Man vis dar sunku priprasti prie dėmesio“, – tvirtina daugiausiai publikos palaikymo konkurse sulaukusi atlikėja.

Jėgas naktinio klubo scenoje kelios dienos prieš superfinalą išbandžiusi G. Vokietytė tikisi, jog jos dainos bus palankiai sutiktos ir klubo „PORT night club by BarBar'a“ vakarėlyje.

„Neįtikėtina kai klausytojai kartu dainuoja ir skanduoja tavo vardą. Nežinau, kas iš tiesų „papirko“ žiūrovus. Gal nuoširdumas ir tai, kad nesivėliau į jokius skandalus“, – svarstė mergina.

Artimiausias jos uždavinys – parengti koncertinę programą. Kol kas ieškoma kas atlikėjai kurs dainas ir muziką. G. Vokietytė rašyti tekstus yra bandžiusi pati, bet kūrybą paslėpta giliai stalčiuje: „Nepasitikiu savo kūryba ir jos tikrai neviešinsiu. Ji skirta tik man“.

Muzikos mokyklą baigusi atlikėja dainavimą buvo laikinai pamiršusi, o privačių repeticijų J. Gruodžio konservatorijoje ėmėsi prieš pusantrų metų.

„Turbūt būsiu dainuojanti veterinarė“, – juokiasi G. Vokietytė, rudenį svajojanti tęsti rezidentūros studijas Veterinarijos akademijoje.

Gyvūnus mylinti dainininkė įsitikinusi, jog jai profesiją ir hobi pavyks suderinti.

„RSP“ narė Viktorija Vyšniauskaitė: „Pinigai būtų mane sugadinę“

„X Faktorius“ superfinale pasirodžiusios grupės „RSP“ narė Viktorija Vyšniauskaitė – naktiniuose klubuose retas svečias.

„Nežinau ar man labiau patiktų koncertuoti naktiniame klube, ar didelėje koncertų salėje. Gal po vakarėlio „PORT night club by BarBar'a“ žinosiu atsakymą?“, – svarstė atlikėja.

Ji su Ingrida Toleikyte ir Dominyku Latvaičiu šiuo metu užsiėmę koncertų planavimu ir naujos programos ruošimu.

„Visas darbas po superfinalo teko Giedrei. Iš pradžių norėjau laimėti konkursą, bet dabar džiaugiuosi, jog galėjau išsimiegoti“, – nuoširdžiai pasakojo V. Vyšniauskaitė. Ji įsitikinusi, jog „X Faktoriaus“ superfinalas susiklostė palankiai.

„Pinigai būtų buvę ne laiku ir ne vietoje. Kažkodėl manau, jog jie mane būtų sugadinę“, – atviravo atlikėja.

Martynas Kavaliauskas: „Man dabar – apmąstymų laikotarpis“

Muzikiniame projekte „X Faktorius“ didžiulio publikos dėmesio sulaukęs dainininkas Martynas Kavaliauskas pasakojo, kad jam dabar – planų bei apmąstymų laikotarpis. Klaipėdos naktiniame klube „PORT night club by BarBar'a“ su G. Vokietyte ir „RSP“ pasirodysiantis vaikinas įsitikinęs turįs į savo koncertinę programą įtraukti paties kurtų dainų, galinčių pavergti ne vieną širdį.

„Gal būčiau pasiekęs konkurso supefinalą, bet viskas susiklostė taip kaip susiklostė. Už ką atidaviau savo balsą? Už nieką. Leidau publikai spręsti. Bet važiuodamas paskutiniąją dieną į filmavimą buvau įsitikinęs – Giedrė laimės“, – pasakojo M. Kavaliauskas.

Dainininko nuomone, visiems „X Faktoriaus“ pusfinalių ir finalų dalyviams vietos scenoje užteks. „Svarbiausias konkurso pasiekimas yra tai, jog publika nori tavo atliekamos muzikos“, – įsitikinęs M. Kavaliauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.