Didžiausios 2012 metų kino nesėkmės - „Saulėlydis“, Rihanna ir A. Sandleris

Paskutinis „Saulėlydžio“ (Twilight) sagos filmas šeštadienį pelnė net septynias abejotinos garbės „Auksines avietes“, kurios vadinamos Holivudo „antioskarais“ ir išdalijamos tikrųjų „Oskarų“ išvakarėse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2013, 12:17 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 5:01 AM

„Brėkštanti aušra. 2 dalis“ (Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2) „nugalėjo“ blogiausio filmo, blogiausio režisieriaus, kuriuo tapo Billas Condonas, ir blogiausios aktorės, kuria buvo paskelbta Kristen Stewart, kategorijose, taip pat - blogiausio antrojo plano aktoriaus, blogiausios ekrano poros, blogiausios aktorių komandos ir blogiausio perdirbinio ar tęsinio kategorijose.

Filmas, aišku, neprilygo pernykščiam „laureatui“ - Adamo Sandlerio filmui „Džekas ir Džilė“, kuriam atiteko visos 10 „Auksinių aviečių“. Beje, šiemet A. Sandleris buvo paskelbtas blogiausiu aktoriumi už pasirodymą filme „Pakvaišęs tėtis“ (That's My Boy), kuris taip pat buvo „pagerbtas“ už blogiausią scenarijų.

Blogiausia antrojo plano aktore per 33-iąją „Auksinių aviečių“ įteikimo ceremoniją, kuri įvyko visai šalia Holivudo teatro „Dolby“, kur sekmadienį bus išdalyti 85-ojo sezono „Oskarai“, buvo paskelbta dainininkė Rihanna, debiutavusi kine su „Laivų mūšiu“ (Battleship).

Devynis iš 10 „laureatų“ elektroniniu paštu išrinko 657 balso teisę turintys „Auksinių aviečių“ fondo nariai Jungtinėse Valstijose ir dar 19-oje valstybių.

Blogiausias perdirbinys ar tęsinys yra išrenkamas per apklausą filmų recenzijų interneto svetainėje rottentomatoes.com, kur šį sezoną buvo atiduota beveik 70 tūkst. balsų, nurodė organizatoriai.

„Auksinėms avietėms“ buvo nominuoti, bet jų negavo veteranė Barbra Streisand, kuri už darbą „kelio filme“ apie motiną ir sūnų „Kaltės kelionė“ (The Guilt Trip) galėjo tapti blogiausia aktore, Nicolas Cage'as ir Eddie Murphy, kurie blogiausio aktoriaus kategorijoje pralaimėjo A. Sandleriui.

Be „Saulėlydžio“ į blogiausio 2012 metų filmo „apdovanojimą“ taip pat pretendavo „Laivų mūšis“, filmas šeimai „Didysis Ugilovų balionų nuotykis“ (The Oogieloves in the Big Balloon Adventure), „Pakvaišęs tėtis“ ir „Tūkstantis žodžių“ (A Thousand Words) su E. Murphy.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.