Auksiniai papuošalai Radžiui suteikia ypatingą apsaugą

Nematoma  stipri  jėga   padėjo žinomam dainininkui Radžiui išsaugoti ramybę tuo metu, kai atviroje scenoje, po žaibuojančiu dangumi, dainuojant tūkstantinei miniai, jo gyvybei  grėsmę kėlė aukšta įtampa. Radžis įsitikinęs, kad  tąsyk jam didelės nelaimės išvengti padėjo didelis tikėjimas aukštesne dieviška jėga ir jo  talismanas -  įspūdingų formų auksinis žiedas , kuris  garsiausia Lietuvos romą nuolat  saugo   nuo blogos energijos. Nors Radžio senelė  Ukrainoje yra garsi likimo pranašautoja,  žinomas dainininkas iš jos lūpų nėra nei karto girdėjęs jokių ateities spėjimų. Romų tautybės būrėjos įsitikinusios, kad saviems  giminaičiams ir artimiems  žmonėms negalima mesti kortų, nes jos gali parodyti  ne tik gerus, bet ir blogus dalykus, o pastarųjų verčiau nežinoti.

Dainininkas neslepia, kad jo didžiausia svajonė išgarsėti pirmiausiai išsipildė sapnuose, o tik vėliau tapo realybe.<br>LNK
Dainininkas neslepia, kad jo didžiausia svajonė išgarsėti pirmiausiai išsipildė sapnuose, o tik vėliau tapo realybe.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2013, 10:37 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 1:52 AM

Radžis  pirmą kartą LNK laidai „Pasaulis X” šį antradienio vakarą atvirai prisipažins, kad jo visas  gyvenimas apgaubtas mistika. Nuo vaikystės nuolat sapne regėdamas save dainuojantį scenoje, dainininkas neslepia, kad jo didžiausia svajonė išgarsėti pirmiausiai  išsipildė sapnuose, o tik vėliau tapo realybe. Paraspichologas Vladimiras Azanovas  šį Radžio miegą persekiojantį sapną aiškina, kaip pati tiesiausią  žmogaus kelią į  troškimų išsipildymą.

„Pirmiausiai noras užgimęs mintyse, realizuojasi sapne, o po to tampa tikrove. Vadinasi žmogaus nematoma vidinė jėga tokia stipri, kad net ir sunkiai įgyvendinamas svajones galima paversti realybe” – sako  parapsichologas.

Radži nesikuklina ir neslepia, iš tiesų jis nuo pat mažens buvo apsėstas ne tik muzikos, bet ir nenumaldomo noro būti ryškiu ir matomu. „Aš norėjau būti žinomas ir populiarus. Ir šiandien mano svajonė, žinant, kokia buvo mano vaikystė ir kur aš gimiau, neįtikėtina, bet išsipildė. Aš manau, kad Tai Dievo ranka“, – sako dainininkas, kuris neslepia, esąs labai religingas. Pasikrikštijęs katalikų bažnyčioje  ir priėmęs popiežiaus Jono Pauliaus II  krikšto vardą Paulius, Radži  tiki, kad tai kas vyksta jo gyvenime – Dievo malonė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.