„Auksiniai svogūnai 2013“ svarbiausius Lietuvos įvykius įvilks į „12 kėdžių“ komediją

„Kaip Kalėdų neįsivaizduojame be išpuoštos eglutės, taip ir balandžio 1-osios Lietuvoje jau niekaip nebeįmanoma įsivaizduoti be „Auksinių svogūnų“ apdovanojimų ceremonijos. Šiemet ji bus rengiama jau keturioliktus metus“, − sakė humoro šventės iniciatorius, organizatorius ir vienas vedėjų Arūnas Valinskas. Linksmoji „Auksinių svogūnų“ ceremonija pernai atgimusi BTV eteryje, į šios televizijos eterį grįžta ir šiais metais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 1, 2013, 9:45 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 8:12 PM

Ryškiausius šalies metų įvykius įvertinsiantis renginys šiemet taps legendine „12 kėdžių“ komedija. Tiesiogiai iš Šiaulių arenos balandžio 1 dieną jį transliuos BTV.

„Ledas pajudėjo, ponai prisiekusieji. Paradui vadovausiu aš!“ − iškilmingai praneša humoristas Justinas Jankevičius, besiruošiantis atsakingam „didžiojo kombinatoriaus“ Ostapo Benderio vaidmeniui. To, kuris neturėdamas nė cento kišenėje gali sočiai pavalgyti, kelti vestuves, plaukti kruiziniu laivu ar surengti šachmatų turnyrą.

Į nominacijų, paslėptų dvylikoje kėdžių, paieškas su J. Jankevičiumi-Benderiu leisis ir A. Valinskas, tapsiantis legendinio personažo kompanionu, suktu plikiu Kisa Vorobjaninovu.

Neišvengiamai „Auksinių svogūnų 2013“ scenoje be jau ekrano gūsių išbandyto A. Valinsko ir J. Jankevičiaus dueto išvysime ir visą būrį populiariausių muzikos žvaigždžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.