TV3 palieka programų direktorius J. Jefremovas?

TV užkulisiuose pirmadienį pasklido kalbos, kad su TV3 kanalu atsisveikina vienas seniausiai jame dirbančių darbuotojų – programų direktorius Jurgis Jefremovas. Televizija teigia, kad J. Jefremovas tik kelis mėnesius atostogaus, o po to grįš dirbti. Tačiau TV pasauliui artimi lrytas.lt šaltiniai portalui teigė kitaip – esą programų direktorius iš tiesų palieka postą, be to, daro tai savo iniciatyva.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2013, 8:30 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 2:53 PM

J. Jefremovas TV3 dirba nuo 1993-iųjų. 1995-aisiais jis paliko kanalą, tačiau į jį sugrįžo 1998-aisiais. 2005-aisiais jis paskirtas kanalo vyriausiuoju prodiuseriu, 2009-aisiais tapo programų direktoriumi.

„Pagrindinis mūsų tikslas – suteikti kokybišką pramogą ir informaciją visai šeimai. Aš sieksiu, kad pramoga būtų dar ir prasminga, o informacija tarnautų visuomenei“, – tada sakė J. Jefremovas.

Kalbama, kad būtent pramogų prasmė ir sukėlė trintį tarp programų direktoriaus ir kanalo vadovybės – esą „Kas? Kur? Kada?“ ir kai kurie kiti eterio projektai, palaiminti J. Jefremovo, nesulaukė tokio populiarumo, kokio buvo tikimasi.

„Jurgis tikrai nėra atleistas. Jis ilgai neturėjo atostogų, dabar atostogaus keletą mėnesių. Prieš jo atostogas yra patvirtinti trijų kanalų – TV3, TV6, TV8 – programų tinkleliai šiems metams.

Mes laukiame jo sugrįžtančio po atostogų, pailsėjusio ir su naujomis mintimis. Į jo vietą tikrai nebus ieškomas kitas darbuotojas“, - lakoniškai komentavo TV3 viešųjų ryšių ir rinkodaros vadovė Rima Olberkytė-Stankus.

Su pačiu J. Jefremovu portalui lrytas.lt pirmadienio vakarą susisiekti nepavyko.

Du portalo kalbinti prodiuseriai, rengiantys TV laidas, kalbėti sutiko tik anonimiškai.

„Nežinau, ar tikrai jis išeina, bet praeityje buvo klaustukų. Būtent dėl reitingų – atsirado projektų, kurie buvo įdomūs, bet nepritraukdavo pakankamai auditorijos“, - sakė vienas jų.

Kitas patvirtino girdėjęs žinią, kad J. Jefremovas išėjo iš darbo.

„Kiek žinau, savo noru. Jo pasitraukimas – didelis netikėtumas, nes Jurgis – labai gerai vertinamas profesionalas. Bet panašu, kad priežastis – iš tiesų karai dėl reitingų“, - sakė pašnekovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.