Jau greitai „Auksiniame balse“ – pirmasis iškritimas

Šį šeštadienį vienintelio Lietuvoje gyvo garso TV konkurso „Auksinis balsas“ žiūrovai neišvys vieno iš projekto lyderių Ruslano Kirilkino. Koks force majeure nutiko Ruslanui, ir kodėl jis nesudainavo retro vakarui puikiai parengtos nepakartojamos Ray‘aus Charleso „Hit the Road Jack“, bus atskleista tiesioginio eterio metu.

Vilija Matačiūnaitė, nesužavėjusi komisijos savo operiniais sugebėjimais praėjusį savaitgalį, retro vakarą pasirengusi ištaisyti savo reputaciją, nerdama į savo mėgstamo džiazo platybes.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Vilija Matačiūnaitė, nesužavėjusi komisijos savo operiniais sugebėjimais praėjusį savaitgalį, retro vakarą pasirengusi ištaisyti savo reputaciją, nerdama į savo mėgstamo džiazo platybes.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-08 14:43, atnaujinta 2018-03-10 08:32

Kita projekto lyderė Vilija Matačiūnaitė, nesužavėjusi komisijos savo operiniais sugebėjimais praėjusį savaitgalį, retro vakarą pasirengusi ištaisyti savo reputaciją, nerdama į savo mėgstamo džiazo platybes. Retro pasirodymui ji pasirinko džiazo ir bliuzo legendos Ettos James vieną geriausiai žinomų kūrinių – „At Last“. Kad Vilija eilinį kartą sublizgės, galime būti tikri – komisijos pirmininkė Zita Kelmickaitė, pamačiusi šio kūrinio Vilijos interpretaciją, pažadėjo imtis griežtų priemonių, jei atlikėja sugalvotų mesti kelią dėl takelio.

Kaip seksis džiazo laisvės jėgą atskleisti kitiems projekto dalyviams – Violetai Tarasovienei, Vaidui Baumilai, Česlovui Gabaliui, Viktorui Gerasimovui, Aistei Pilvelytei, Karinai Krysko-Skambinei ir projekto naujokei Indrei Anankaitei-Kalašnikovienei?

Vienam iš jų šis vakaras „Auksiniame balse“ paskutinis... Tai nulems žiūrovų ir komisijos balsai. Kieno pavardė atsidurs bendros rezultatų lentelės dugne?

Primename, kad transliacijos metu iš vieno telefono numerio nemokamai galima balsuoti net dešimt kartų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.