Į „Žvaigždžių duetus“ sugrįžę R. Stoškuvienė ir E. Andrulis neatpažįstamai persikūnijo į muzikos legendas

Antradienio vakarą „Forum Palace“ rūmuose iš naujo atgimė dvi muzikos legendos. Šeštadienį muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“ dėl išlikimo kovoję Rasa Stoškuvienė ir Eugenijus Andrulis galiausiai prodiuserės Laimos Lapkauskaitės sprendimu buvo sugrąžinti kovoti toliau. „Queen“ grupės lyderiu Fredie Mercury virtusi Rasa drauge su apkūniąją Monserat Caballe suvaidinusiu Eugeinijumi į sceną grįžo su trenksmu – jiedu uždainavo daugeliui gerai pažįstamą hitą „Barcelona“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2013, 9:08 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:29 AM

Jų pasirodymu liko sužavėta ne tik L. Lapkauskaitė, bet ir kiti komisijos nariai. Pasak jų, užduotį kuo originaliau parodijuoti kokias nors žinomas Lietuvos ar užsienio žvaigždes jie kuo puikiausiai įvykdė.

L. Lapkauskaitė laidos filmavimo metu užsiminė, kad šis jos sprendimas suteikti duetui dar vieną šansą, vienus galbūt pradžiugins, o kitus – nuliūdins. Tačiau nepaisydama aplinkinių nuomonės vis dėlto ji ryžosi suteikti šiai pora.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.