Komikė V. Mičiulienė prisipažino gimusi traktoriuje

„Ko vyrai labai bijo, o moterys nors ir bijo, neturi pasirinkimo to išvengti?“, - jau šį vakarą klaus viena iš BTV „Pasitarkime“ vedėjų, komikė Violeta Mičiulienė, kuri prisipažins, kad pati gimė traktoriuje. Nes nuvažiuoti iki gimdymo namų jos mama tiesiog nespėjo. Ar taip gali būti iš tikrųjų? Jos gimimo istorija sukels daug klausimų kitai laidos vedėjai, keturių vaikų motinai Astai Baukutei. „Aš negaliu tuo patikėti!“, – sakys ji.

Komikė Violeta Mičiulienė prisipažino gimusi traktoriuje, nes iki gimdymo namų jos mama tiesiog nespėjo nuvažiuoti.<br>BTV
Komikė Violeta Mičiulienė prisipažino gimusi traktoriuje, nes iki gimdymo namų jos mama tiesiog nespėjo nuvažiuoti.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2013, 1:31 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 4:06 AM

Tačiau pagrindinė laidos tema bus apie atsakingą gimdymą namuose. Kaip reikėtų tą daryti saugiai? Ar iš tikrųjų reikia gimdyti tik ligoninėje? BTV „Pasitarkime“ viešnios, Lina ir Tereza papasakojo dvi skirtingas savo istorijas. Lina, du vaikus pagimdžiusi namų vonioje, teigia, kad gimdymas namuose yra atsakingas darbas ir jam reikia tinkamai pasiruošti. „Vyras įkalbėjo mane gimdyti namuose. Visą nėštumą jam ruošėmės. Du mėnesius praleidome Maskvoje... Lankėme specialius kursus, mokėmės kasdien po dvylika valandų, ne kartą analizavome visas galimas situacijas, kursai kainavo tūkstančius litų. Tik po jų jaučiausi rami ir pasiruošusi gimdyti namuose“, - apie tinkamą pasiruošimą tokiai procedūrai papasakos Lina.

Moteris taip pat išduos, kaip prieš gimdymą turi būti paruošti namai ir kokių reikalavimų sąrašą būtina įvykdyti. „Dėl to ką išmokau kursuose ir tai ką padarė nuostabi, šiandien visų teisiama, pribuvėja - mano gimdymai tapo nuostabiausia gyvenimo akimirka.“, - prisipažins Lina.

Kita pašnekovė jau trejus metus ieško teismuose nusiraminimo ir teisybės – Tereza tvirtina, kad jos ilgai laukta dukrelė užduso įsčiose dar negimusi, nes medikas ligoninėje laiku neatliko operacijos. Terezai minčių apie gimdymą namuose niekada nekilo- moteris pasitikėjo medikais, tačiau jos antrasis gimdymas baigėsi tragedija, po kurios moteris iki šiol neatsigauna. Laidoje viešinti ginekologė - akušerė sako, kad gimdyti namuose yra labai pavojinga. Gydytojas turi ir turės teisę atsisakyti priimti kūdikį namų sąlygomis.

Ar tikrai saugiau gimdyti ligoninėje? Karčios patirtys ir tikroji, atsakingo gimdymo namuose pusė jau šį vakarą BTV pokalbių laidoje „Pasitarkime“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.