Dainininkės V. Gordijevskajos grožio patarimai

Projektas „Pasverti ir laimingi” jau įpusėjo. Po devynių savaičių įtempto ir sunkaus darbo dalyviai jau gali džiaugtis pasiektais rezultatais. Nepraleiskite progos juos pamatyti! Kiekvieną šeštadienį - tik per Pirmąjį Baltijos kanalą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2013, 11:30 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 2:50 AM

Prieš du mėnesius jų buvo 20. 20 dalyvių, kurie buvo pasiryžę kovoti su savo antsvoriu ir keisti savo gyvenimus. Šį šeštadienį, po devintos laidos jų liks tik 10. Auga įtampa ir nuovargis, bet iškristi nenori nė vienas, nes visi puikiai supranta, kad kiekviena savaitė – tai galimybė numesti dar bent vieną kilogramą. O jų džiaugsmas, kai atsistoję ant svarstyklių pamato mažesnius skaičius negu prieš savaitę, yra begalinis.

Jau šį šeštadienį pamatysite, kaip „Pasverti ir laimingi“ dalyviai susitinka su savo artimaisiais. Du mėnesius jie buvo izoliuoti nuo šeimos ir draugų ir negalėjo palaikyti su jais jokio ryšio, todėl šis susitikimas bus tikrai ypatingas. Be to, vienas iš jų turės progą praleisti su šeima visą dieną. Kuriam nusišypsos sėkmė, sužinosite įsijungę Pirmąjį Baltijos kanalą jau šį šeštadienį. Paklausėme žinomos dainininkės Veronikos Gordijevskajos, ką ji mano apie laidą „Pasverti ir laimingi“. Anot atlikėjos, šis projektas yra ne tik įdomus, bet ir naudingas, o laidoje išgirsti patarimai gali praversti kiekvienam. „Manau, kad sportas ir sveika mityba labai svarbu. Pati labai daug sportuoju, mėgstu šį užsiėmimą. Kelis kartus per mėnesį stengiuosi nueiti į sauną ir į masažą. Taip pat geriu daug vandens. Racionali, sveika mityba naudinga organizmui ir sveikatai, tai vienas iš veiksnių, nulemiančių ilgą gyvenimą. Pusryčiai, pietūs ir vakarienė turi nemenkos įtakos tam, kaip atrodome ir kaip jaučiamės, todėl svarbu jų nepamiršti. Dietų nemėgstu, bet stengiuosi sveikai maitintis, nepaisant to, kad esu smaližė“, - sako iš Baltarusijos kilusi atlikėja Veronika Gordijevskaja.

Projektas „Pasverti ir laimingi“ – tai laida kiekvienam. Profesionalūs treneriai ir dietologai laidoje pataria, kaip teisingai atlikti pratimus, kad mankšta būtų efektyvi ir ką reikėtų valgyti, kad svoris neaugtų. Atėjus pavasariui, tai ypač svarbu. Štai penki paprasti patarimai, kuriais nuolat vadovaujasi trenerė Anita Lucenko.

1. Maistas – jeigu sveikai maitinsiesi, antsvorio nepriaugsi.

2. Sportas – treniruotės spartina medžiagų apykaitą, kūnas bus stangrus, o svarbiausia – sumažės noras valgyti nesveiką maistą.

3. Masažas – masažas namuose ar salone kartą per savaitę yra tiesiog būtinas.

4. Vanduo – maudykitės po šaltu dušu ir kiekvieną dieną išgerkite po 1,2 – 2 l vandens.

5. Ir didelis noras, o ne tik žodžiai! Jeigu manote, kad galite, jūs galite, jei manote, kad negalite - jūs negalite.

Daugiau patarimų - šeštadienį ir sekmadienį tik per Pirmąjį Baltijos kanalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.