„Žvaigždžių duetuose“ T. Rimgailą pakeitęs D. Bakėjus: „Iš jaudulio man temsta akyse“

Praėjusios savaitės pabaigoje “Žvaigždžių duetus” pasiekė netikėta žinia: šokėjas Tadas Rimgaila dėl atsinaujinusios stuburo traumos skubiai buvo paguldytas į ligoninę. Nei pats Tadas, nei jo artimieji šios temos komentuoti nelinkę. Apie Tado būklę nežino ir jo scenos partnerė Monika Linkytė, kuri šį šeštadienį “Žvaigždžių duetuose” pasirodys su šokėju, choreografu, režisieriumi, antrojo “Kviečiu šokti” sezono trečiosios vietos nugalėtoju Donatu Bakėjumi.

"Laiko stygius žudo, bet kažkaip turėsime suktis", - sakė ją iš sudėtingos situacijos gelbėjančiam D. Bakėjui dėkinga M. Linkytė.
"Laiko stygius žudo, bet kažkaip turėsime suktis", - sakė ją iš sudėtingos situacijos gelbėjančiam D. Bakėjui dėkinga M. Linkytė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 16, 2013, 12:27 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 9:29 PM

“Repetavome nuo ryto iki vakaro, nes Tadas pranešė, likus tik kelioms dienoms iki pasirodymo. Reikėjo kažką daryti, kažko griebtis. Be galo ačiū Donatui, kad jis sutiko būti tikrų tikriausiu gelbėtoju”, - sako Monika.

Už kadro dažniausiai dirbantis choreografas ir šokėjas Donatas neslepia, kad šis debiutas – vienas didžiausių iššūkių jo gyvenime. Niekada nedainavęs choreografas prieš lipdamas ant scenos sunkiai tramdė jaudulį: “Į repeticiją “Forum Palace” atvažiavau anksčiau už visus kitus, ilgiausiai stovėjau prie mikrofono, tada meditavau prieš veidrodį, kartojausi tekstus ir mokiausi dainuoti. Bet ko nepadarysi dėl projekto ir dėl Monikos”.

Scena Donatui – ne naujiena. Prieš pusantrų metų jis dalyvavo LNK projekte “Kviečiu šokti”, kuriame su partnere Ernesta Balčiūnaite užėmė trečiąją vietą. Tačiau viešai dainuoti jam dar nėra tekę.

“Jaudulys vienareikšmiškai ima viršų. Paskutinį kartą tokį jaudulį jaučiau mokykloje, kai buvo baigiamasis koncertas. Tada tas jaudulys net kėlė pykinimą. Panašiai jaučiuosi ir dabar: temsta akyse, sunkėja kūnas, kvėpavimas ir visa tai dėl to, kad reikės dainuoti”, - prieš pasirodymą su jauduliu kalbėjo D. Bakėjus.

“Laiko stygius žudo, bet kažkaip turėsime suktis. Ir čia dar ne šiaip pasirodymas, teks parodijuoti. Tai – didelis išbandymas tiek man, tiek Donatui. Žiūrėsime, kaip seksis”, - atviravo Monika. Kaip šiam naujam duetui seksis įkūnyti vieną itin garsią Lietuvos grupę, sužinosime jau šeštadienį 19 val. “Žvaigždžių duetuose”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.