L. Vagonė: „Tatuiruotės darymasis buvo skausmingesnis už gimdymą“

Šį „Šeštadienio rytą“ žiūrovų laukia diskusija apie tatuiruotes. Artėjant pavasariui, kiekvienas bando išsivaduoti iš šiltų drabužių jungo. O tada ir pasimato įvairūs meno kūriniai, kurie puikuojasi įvairiose kūno vietose.

„Šeštadienio rytą“ žiūrovų laukia diskusija apie tatuiruotes.<br>BTV
„Šeštadienio rytą“ žiūrovų laukia diskusija apie tatuiruotes.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2013, 1:56 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 3:47 PM

Tatuiruotės – grožis, o gal sveikatai ir piniginei pavojinga mada?“, - net trijų laidos pašnekovų teirausis laidos vedėja Asta Stašaitytė–Masalskienė.

Pirmoji diskusijos viešnia laidoje „Šeštadienio rytas“ – vestuvių planuotoja Laura Vagonė. Šiuo metu moteris turi net keturias tatuiruotes, o vieną jų žada ir toliau didinti bei tobulinti. Anot L. Vagonės, jos sprendimas pasidaryti tatuiruotes buvo gerai apgalvotas ir subrandintas, todėl ji nemano, kad kada nors norės jas pasinaikinti.

Laidos vedėja teirausis viešnios, ar skauda darantis tatuiruotę, o L. Vagonė pripažins, kad darantis piešinį ant nugaros jai skaudėjo daug labiau nei per gimdymą.

Apie piešinių madą ant kūno Lietuvoje kalbės ir tatuiruočių meistras Tomas Vaitkūnas. Penkerius metus profesionaliai dirbantis tatuiruočių meistras tvirtins, kad žmonių sveikatai pavojus kyla tik tada, kai tatuiruotes jie darosi ne pas profesionalus.

Tuo tarpu „GK klinikos“ vadovas ir gydytojas Karapetas Babajanas atskleis, kokių milžiniškų pastangų, laiko ir pinigų reikia, norint pašalinti tatuiruotes nuo kūno. Beje, pasak K. Babajano, kai kurių tatuiruočių pašalinti išvis neįmanoma.

Intriguojanti diskusija ir ekspertų patarimai jau šį šeštadienį per BTV

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.